Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Σάρισες: Φωτιάδου και Ευθυμίου στο Ανοιχτό Πανελλήνιο του Ολυμπιακού

Σε ένα ακόμα πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα πήραν μέρος οι ΣΑΡΙΣΕΣ, αυτή τη φορά με δύο αθλήτριες. Την Νεάνιδα Ευθυμίου Άννα και την Παγκορασίδα Φωτιάδου Χρυσή.
Το αναπτυξιακό πρωτάθλημα του Πειραιά επιβεβαίωσε ότι είναι …υψηλών απαιτήσεων. Οι προσδοκίες, που είχαν γεννηθεί από την περσινή πρώτη διοργάνωση, δικαιώθηκαν
και φέτος, με τον Ολυμπιακό και τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας να διοργανώνουν πετυχημένα ένα ακόμα event σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και να διαφημίζουν την επιτραπέζια αντισφαίριση. Καθοριστικός παράγοντας το όμορφο και άνετο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», το οποίο προσφέρει ιδανικές αγωνιστικές συνθήκες. Το 11ο ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών φιλοξένησε 167 παιδιά από διάφορες περιοχές της χώρας. Ήταν αφιερωμένο στη μνήμη της Αντωνίας Σπανού, παλιάς αθλήτριας του Ολυμπιακού.
Οι Φλωρινιώτισσες αθλήτριες τα πήγαν πολύ καλά. Η Φωτιάδου μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις κατέκτησε την 8η θέση ανάμεσα σε 25 κορίτσια της κατηγορίας της, ενώ η Ευθυμίου την 13η θέση, σε 19 συμμετοχές της κατηγορίας της.
Το Δ.Σ. συγχαίρει και τις δύο για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν.    



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου