Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Αποτελέσματα 2ου Αγώνα Παμπαίδων Βόρειας Περιφέρειας Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση και COMBINE

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου ο 2ος Αγώνας Παμπαίδων Βόρειας Περιφέρειας στις 14 και 15 Μαρτίου 2015. Σύμφωνα με το Αγωνιστικό πρόγραμμα Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας . Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Σ.Ο.Χ. Φλώρινας. Με τέτοιες
διοργανώσεις ο ΣΟΧ συμβάλει στα μέγιστα στον Αθλητισμό και τουρισμό της Φλώρινας.  Με σύμμαχο τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες οργανώθηκε ένας υποδειγματικός αγώνας που θα μείνει αξέχαστος στους μικρούς αθλητές που συμμετείχαν. Ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας με την αφιλοκερδή συμμετοχή πάνω από τριανταπέντε στελεχών, μελών  και φίλων έκανε σεμινάριο διοργάνωσης. Και τις δύο μέρες το πρόγραμμα των αγώνων ολοκληρώθηκε πριν τις 11 : 40’  (χρόνο ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα) αφήνοντας την υπόλοιπη ημέρα ελεύθερη για απολαυστικό σκι τόσο για αθλητές και συνοδούς, όσο και για τους τουρίστες που παραβρέθηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βίγλας.  Στους αγώνες συμμετείχαν 85 νεοεισερχόμενοι στο αγωνιστικό πρωτάθλημα αθλητές και αθλήτριες από τους Συλλόγους της Βόρειας Περιφέρειας.
Ο Διαχειριστής του χιονοδρομικού κέντρου – Τουριστικές Επιχειρήσεις Τόττης - συνέβαλε τα μέγιστα αποδεικνύοντας την πολυετή γνώση και εμπειρία στην προετοιμασία αγώνων υψηλού επιπέδου. Η διαμόρφωση της αγωνιστικής πίστας Αφροδίτη αλλά και των υπόλοιπων πιστών ήταν υποδειγματική και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλες τις ομάδες. Μοναδική παραφωνία το απαρχαιωμένο καρεκλάκι της Βίγλας που πλησιάζοντας τα τριάντα χρόνια λειτουργίας, και παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια του προσωπικού, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του Χιονοδρομικού και των αθλητικών διοργανώσεων. Αποτελεί ένα χρόνιο πρόβλημα αφού περιορίζει πολλαπλά τόσο την φήμη και τις δυνατότητες του Χιονοδρομικού Κέντρου όσο και την δυνατότητα διοργάνωσης Διεθνών Συναντήσεων (όπως γίνονταν παλαιότερα) αλλά και το επίπεδο των  αθλητικών ομάδων που προπονούνται στην Βίγλα. Ελπίζουμε η πολιτεία, να κρατήσει της υποσχέσεις της και να μπούμε στην νέα χιονοδρομική χρονιά με ένα καινούργιο αποσυμπλεκόμενο αναβατήρα, που αρμόζει στο επίπεδο, στα οικονομικά αποτελέσματα και στην ιστορία του χιονοδρομικού μας κέντρου.        
Στο αγωνιστικό μέρος αθλοθετήθηκε ένας αγώνας Combine το Σάββατο και ένας αγώνας Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης την Κυριακή. Σε κάθε αγώνισμα έγιναν δύο ανεξάρτητες διαδρομές στην ίδια χάραξη από τις οποίες αξιολογήθηκε το καλύτερο αποτέλεσμα κάθε αθλητή. Η ομάδα του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε με τρείς αθλητές σε έναν δύσκολο αγώνα, που δείχνει ότι το μέλλον του αλπικού σκι στην Ελλάδα θα είναι λαμπρό.  
Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής : στις πανκορασίδες η Σούλα Αλεξία τερμάτισε 16η  στο Combine και 15η στο Γιγαντιαίο, η Σταθοπούλου Χρύσα Ιωάννα τερμάτισε 19η στο Combine και 23η στο Γιγαντιαίο, στους παμπαίδες ο Μπάλκος Ευάγγελος  τερμάτισε 38ος  στο Combine και 34ος  στο Γιγαντιαίο. 
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους μικρούς αθλητές και τον προπονητή τους Γιαζίτζίδη Ευάγγελο θερμά συγχαρητήρια για την συμμετοχή τους και καλό ξεκίνημα στην αθλητική τους καριέρα. Καθώς επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη του συλλόγου, και τον διαχειριστή και το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου – Τουριστικές Επιχειρήσεις Τόττης – για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση ενός άριστου αγώνα. Επίσης ευχαριστούμε θερμά την φωτογραφική ομάδα του χιονοδρομικού κέντρου photo dream team για το φωτορεπορτάζ που μας παραχώρησε αλλά και για την άριστη κάλυψη των αγώνων. 
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιαζιτζίδης Σάββας         


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου