Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

Μοναδική καινοτομία από Φλωρινιώτες: Βιβλίο που ζωντανεύει!

Ένα μοναδικό καινοτόμο βιβλίο - παιχνίδι δημιούργησαν 3 αδέρφια από την Φλώρινα, που κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για το παιδικό βιβλίο “Ο Ντίνος στα ίχνη των δεινοσαύρων”, το οποίο ζωντανεύει μπροστά στους αναγνώστες, με χρήση tablet ή smartphone. 
Έτσι τα παιδιά μπορούν να δουν ζωντανά και τρισδιάστατα μπροστά τους, τους βασικότερους δεινόσαυρους να κινούνται πάνω στο γραφείο τους αλλά και να
ακούσουν τους ήχους που έβγαζαν, σύμφωνα με τους επιστήμονες.
Το βιβλίο κρύβει και μία έκπληξη! Επιτρέπει στα παιδιά να βγουν φωτογραφία με έναν από τους 9 δεινόσαυρους, εφ’ όσον σημαδέψουν με την φορητή συσκευή τους το εξώφυλλο του βιβλίου.
Πραγματικά ένα εντυπωσιακό καινοτόμο προϊόν που κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα από Έλληνες δημιουργούς. Είναι διαθέσιμο στα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία και παιχνιδάδικα της Ελλάδας, αλλά μπορείτε να το παραγγείλετε και ηλεκτρονικά από το livebooks.gr, με δωρεάν αποστολή στον χώρο σας. Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή, στην πόρτα σας και δεν χρειάζεται πιστωτική κάρτα. 
Το βιβλίο - παιχνίδι κυκλοφορεί σε τιμή γνωριμίας, μόνο 12,90 ευρώ και είναι ένα εξαιρετικό δώρο για το Πάσχα. 
Δείτε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε καλύτερα την καινοτομία αυτού του μοναδικού προϊόντος.
https://www.youtube.com/watch?v=luSigI5ke5I

Το βιβλίο κυκλοφορεί από την εταιρία Bitar, που έχουν ιδρύσει οι Φλωρινιώτες Παπούλιας Βαγγέλης, Παπούλιας Ευθύμης και Παπούλια Αικατερίνη-Αλεξάνδρα, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου