Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Αργυρό μετάλλιο και μεγάλη πρόκριση για τη μικρή Φωτιάδου!!!

Νέα μεγάλη επιτυχία για τις ΣΑΡΙΣΕΣ σημειώθηκε το Σάββατο 7/3/15 στη Θεσσαλονίκη στους προκριματικούς αγώνες παμπαίδων-παγκορασίδων του Πανελλήνιου Ατομικού Πρωταθλήματος. Η Φωτιάδου Χρυσή με εκπληκτικές εμφανίσεις βγήκε 2η στους αγώνες και προκρίθηκε για τους τελικούς που θα γίνουν στην Αθήνα.
Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που οι ΣΑΡΙΣΕΣ στέλνουν στους τελικούς αθλήτρια. Θυμίζουμε ότι πέρσι στην ίδια κατηγορία είχε προκριθεί η Ρούφα. Έτσι, στη Φλώρινα δημιουργείται σιγά σιγά παράδοση στο γυναικείο πινγκπονγκ.
Στους προκριματικούς αγώνες που έγιναν στη Θεσσαλονίκη και αφορούσαν τις περιοχές Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Ηπείρου πήραν μέρος 80 παμπαίδες και 20 παγκορασίδες διεκδικώντας τις 5 θέσεις πρόκρισης για τα αγόρια και τις 2 για τα κορίτσια. Από τις ΣΑΡΙΣΕΣ εκτός από τη Φωτιάδου αγωνίστηκαν οι Άμπα Δέσποινα, Ελσάμι Ιωσήφ και Ζαχαρίας, Μούσιας Σωτήρης και Σφέτκος Νίκος.
Πέρα από τη μεγάλη επιτυχία της Φωτιάδου όλα τα παιδιά έπαιξαν πάρα πολύ καλά δείχνοντας μεγάλη αγωνιστική άνοδο. Ο Ελσάμι Ιωσήφ έφτασε μία ανάσα από την πρόκριση, καθώς σημείωσε 4 συνεχόμενες νίκες και έχασε μόνο στον τελευταίο αγώνα που έδινε το εισιτήριο για την Αθήνα. Η Άμπα Δέσποινα σημείωσε 2 νίκες στους ομίλους και 1 ήττα που δεν της επέτρεψε να συνεχίσει. Τα άλλα παιδιά αποκλείστηκαν επίσης από τους ομίλους με 1 νίκη και 2 ήττες. Να σημειώσουμε εδώ ότι όλοι οι αθλητές μας που αγωνίστηκαν ήταν ηλικιακά μικρότεροι από πολλούς αντιπάλους τους.
Το Δ.Σ. συγχαίρει τη Φωτιάδου για την επιτυχία καθώς και όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν με πάθος και δύναμη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου