Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Συνεχίζεται ο Χειμώνας στην Φλώρινα

















4 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ. ΣΤΙΣ 07 ΜΑΡ 15 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ, ΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΘΕΤΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
    Α. ΜΗΠΩΣ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ;
    Β. ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΔΕ ΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;
    Γ. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΙΟΝΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;
    Δ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΑ ΜΜΕ;
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε και ? Τι σε πειραζει που δεν το ειπαν οι ειδησεις? Παθαμε τιποταή χασαμε κατι?

      Διαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΛΑΖΟ ΣΛΙΚΑΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λάζος ο βουνίσιος9 Μαρτίου 2015 στις 2:27 μ.μ.

    Χιόνιζε επι 3 ημέρες και τα τοπικα ή πανελληνίας εμβέλειας κανάλια αντι για την Βίγλα μας διαφήμιζαν την Βασιλίτσα Γρεβενών , τα 3-5 πηγάδια της Ναούσσης , το χιονοδρομικό Καστοριάς ( τις προάλλες εκεί φέυγαν αυτοκίνητα στους γκρεμους λόγω ολισθηρότητας) αλλα και το Καιμάκσταλαν.Έμείς πάντως και χωρίς αυτους ή τα ΜΜΕ τους καταχαρήκαμε τα χιόνια που έπεσαν στην Φλώρινα, όλοι οι δρόμοι ήσαν ανοιχτοί και το τοπίο θύμιζε όχι απλά Φλώρινα αλλα ΑΥΣΤΡΙΑΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ .!!!! Φυσικά κάποιες μικροκαταστροφές σε ακακίες και στο οδόστρωμα ήσαν αναπόφευκτες αλλα με λίγο καλή διάθεση όλα επιδιορθώνοντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή