Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Αποτελέσματα πανελλήνιων αγώνων αλπικού σκι γιγαντιαίου σλάλομ κατηγορίας παίδων - κορασίδων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης Παίδων Κορασίδων (Κατηγορίες Π1-Κ1 και Π2-Κ2) στις  15 Μαρτίου 2015 στο χιονοδρομικό κέντρο Χάνια Πηλίου. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας και από τον Ε.Ο.Σ. Βόλου. Ο αγώνας
είχε αρχικά προγραμματιστεί να γίνει στο Βίτσι και δεν πραγματοποιήθηκε λόγο κακών καιρικών συνθηκών. Ο Ε.Ο.Σ. Βόλου διοργάνωσε ένα άριστο αγώνα σε σχετικά καλές καιρικές συνθήκες.
Αθλοθετήθηκε ένα αγώνισμα γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης το Σάββατο σε κοινή χάραξη για τις δύο κατηγορίες. Η ομάδα του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε σε έναν δύσκολο αγώνα και με συμμετοχή των 154 καλύτερων αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα. 
 Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής στην κατηγορία Παίδων 1 ο Αγγελόπουλος Δημήτρης τερμάτισε 25ος , ο Δήμου Γεώργιος τερμάτισε 18ος και ο Σταθόπουλος Νικόλαος τερμάτισε 51ος . Στην κατηγορία Κορασίδων 2 η Ζηλάκη Κατερίνα στάθηκε άτυχη και βγήκε εκτός και εγκατέλειψε. Τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά αν και δεν αντιπροσωπεύουν τόσο τις δυνατότητες των αθλητών όσο και την δουλεία που έγινε από τον προπονητή τους. 
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους μικρούς αθλητές και τον προπονητή τους Μπογδάνη Βασίλη θερμά συγχαρητήρια για την συμμετοχή τους  και τα καλά αποτελέσματα σε μια δύσκολή χρονιά όπως η φετινή.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιαζιτζίδης Σάββας         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου