Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Ευχαριστήριο

Το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Φλώρινας, για τις εκδηλώσεις  της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου) ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθούν.

Ευχαριστούμε:  Την Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας- το τμήμα Φωτογραφίας , τον πρόεδρο του συλλόγου μουσικών συγκροτημάτων κο Βαγγέλη Αγγελόπουλο  τα τοπικά μουσικά συγκροτήματα Frozen Sun ,  Funky Monks καθώς και τον Πασχαλίδη Μιχάλη- Τεχνικός Ηλεκτροακουστικών εφαρμογών- Ηχολήπτης.
Ευχαριστούμε:  τον Δήμο Φλώρινας και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κο Ιωάννη Βοσκόπουλο,  τον αντιδήμαρχο κο Aριστείδου Άρη, την κα Παναγιώτα Γαϊγάνη- εκπρόσωπο του Δήμου στο Κέντρο Πρόληψης, τον Στεφανόπουλο Δανιήλ- Ηλ. Μηχανικό Δήμου Φλώρινας,   την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών υπηρεσιών κα Βασιλική Σεχίδου- Τοπογράφο Μηχανικό, τον κο Γεώργιο Γκιουλέκα- Μηχανικό Δήμου Φλώρινας καθώς και το εργατικό προσωπικό της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών για την συνεργασία και την χορήγηση του απαραίτητου εξοπλισμού για την εκδήλωσή  μας.

 Ο Πρόεδρος του Κ.Π.                                                      Η επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου

Αντωνιάδης Γεώργιος                                                                         Βικτώρια Ζιώγα
Περιφερειακός Σύμβουλος                                                                    Ψυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου