Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογο Φλώρινας SHOGUN στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών

Με  συμμετοχή  πάνω από 175  αθλητές και 22 σωματεία  ανά την Ελλάδα όλων των ηλικιών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  24 Μαΐου 2015  το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών Σε συνεργασία με την Ομοσπονδία μας Ε.Ο.Π.Τ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και τον Δήμο Σερρών 
Το αθλητικό κέντρο κατάλληλη διαμορφωμένο έτοιμο για την υποδοχή των αθλητών που συνοδεύονταν από προπονητές γονείς  συγγενείς. Στο αθλητικό κέντρο επίσης βρίσκονταν και  πολλοί φίλοι που αγαπάνε  το άθλημα και το παρακολουθούνε χρόνια   Συμμετείχε και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογο Φλώρινας SHOGUN με τους αθλητές του. Νεκτάριος Παπαδόπουλος μια καλή θέση σε κάτα και Ραφαηλία Κων/ίδου στα κουμίτε .Στο αγωνιστικό ξεχώρισε στην κατηγορία -65 kgr ο Νικόλαος Σεβαστέλλης κατακτώντας την πρώτη θέση κάνοντάς μας  για άλλη μια περήφανους.
Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Φλώρινας  SHOGUN συγχαίρει θερμά όλους όσους έλαβαν μέρος, προπονητές μαθητές και ευελπιστεί τέτοιου είδους αξιόλογα αθλητικά γεγονότα να λαμβάνουν χώρα και στο μέλλον προάγοντας τον πολιτισμό την παιδεία και κατά συνέπεια την πρόοδο και την εξέλιξη σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο. Ως  σύλλογος θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε όλες αυτές τις προσπάθειες που εξευγενίζουν τον άνθρωπο και αναδεικνύουν το επίπεδο του πολιτισμού.
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου