Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας απαντά στον Σάββα Σαπαλίδη

Με έκπληξη και απορία αναγνώσαμε επιστολή - κείμενο παραίτησης του Σάββα Σαπαλίδη από τα ψηφοδέλτια και από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ επικαλούμενος ιδεολογικούς και πολιτικούς λογούς. 
Για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο.
Αναρωτιόμαστε πότε πρόεκυψαν οι ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές;
Όταν εκλιπαρούσε θέση στα
ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνοντας ότι δεν τον απασχολεί η σειρά τοποθέτησης του, ή όταν επεδίωκε συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος για την επίτευξη του στόχου του;
Μήπως η επίκληση των ιδεολογικών και πολιτικών διαφορών πρόεκυψε όταν του έγινε γνωστή η σειρά με την οποία θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο;
Εκτός και εάν αντιλαμβάνεται την ιδεολογία και πολιτική σε συνάρτηση και συνδυασμό με την σειρά εκλογιμότητας.
Εάν το άνοιγμα ενός κύκλου όπως ο ίδιος επικαλείται έχει τα χαρακτηριστικά του νεποτισμού, του οχετού ύβρεων και απειλών που εκστομίζει, εμείς δεν είμαστε διατιθέμενοι να τον παρακολουθήσουμε σε αυτό το παραλήρημα. Άλλωστε η κοινωνία της Φλώρινας είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας μαζί με όλο τον Ελληνικό λαό θα δώσει την μάχη των εκλογών σε ένα περιβάλλον που θα χαρακτηρίζεται από πολιτικό πολιτισμό, θέτοντας τα προτάγματα αλλά και τα διακυβεύματα των εκλογών. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει για να είναι χρήσιμος στην χώρα και την κοινωνία, και όχι για να υπηρετεί τις προσωπικές φιλοδοξίες και στρατηγικές διαφόρων παραγόντων. 
Όσοι από αυτούς επιθυμούν και επιλέγουν την ανθρωποφαγία και τον κανιβαλισμό, τους αφήνουμε μόνους στην θλιβερή τους μοναξιά και τους ευχόμαστε καλό τους ταξίδι (στους καινούργιους τους κύκλους). 
Γραφείο τύπου 
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η δήλωση παραίτησης του Σάββα Σαπαλίδη:
Θα ήθελα να ανακοινώσω στους πολίτες της Φλώρινας ότι παραιτούμαι από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές της 20 Σεπτεμβρίου για προσωπικούς και ιδεολογικούς λόγους . Επίσης δηλώνω ότι αποχωρώ και από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα τελευταία χρονιά έχω συμβάλει με όλες μου τις δυνάμεις στη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ήμουν παρών και ενεργός σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες για το καλό του τόπου και της χώρας. Συμμετείχα ενεργά με προτάσεις για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Π.Ε Φλώρινας που ποτέ δεν είδαμε να υλοποιούνται… Αντιθέτως είδαμε βάναυσα και αντιαναπτυξιακά μέτρα καθηλώνοντας την επιχειρηματικότητα στο ναδίρ πλήττοντας την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών. 
Δηλώνω επίσης στους 2.500 ψηφοφόρους που με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ότι θα μείνω ενεργός, υπερασπίζοντας πάντα τα συμφέροντας τους από διαφορετικό μετερίζι, όπου ο Άνθρωπος θα είναι πάνω από όλα και όχι οι αριθμοί και οι μικροπολιτικές.
Σάββας Σαπαλίδης 
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Φλώρινας
Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας

Μέλος Δ/Σ ΓΣΕΒΕΕ


2 σχόλια:

  1. έπαιξες και έχασες Σαπαλίδη. τώρα τηλέφώνα στον Βίτσα και κλάψε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. α ρε σάββα καλα ειμασταν στο πασοκ ρε φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή