Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Και τώρα να η μεγάλη ευκαιρία της ζωής σας!!!

Τώρα που η αγορά εργασίας έχει γίνει πολύ δύσκολη και απαιτεί εξειδίκευση, δεξιότητες, εμπειρία, γνώση και αξιόλογο ΠΤΥΧΙΟ, υπάρχει λύση....
ΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016 στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Φλώρινας που σας βοηθάει να ξεπεράσετε τυχόν λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος, που ανιχνεύει τις αντιλήψεις του σήμερα και δημιουργεί προϋποθέσεις σε μια επαγγελματική εγρήγορση, με κοινωνική έμπνευση και ευαισθησία, για να καταφέρετε να αντιμετωπίσετε αποφασιστικά τις προκλήσεις του μέλλοντος, με περιζήτητα ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ. Με αξιώσεις που καθορίζουν επαγγελματικούς ρόλους, βάζουν στόχους, καθορίζουν πορεία επιτυχίας με σίγουρα αποτελέσματα και δεδομένη αποκατάσταση, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δυναμικές ειδικότητες:
  1. ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ (5 ειδικότητες)
  2. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ (2 ειδικότητες)
  3. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
  4. ΔΟΜΙΚΩΝ
Υπάρχει δυνατότητα εγγραφής μαθητών που έχουν υπερβεί το 16ο έτος της ηλικίας τους, χωρίς περιορισμό στα όρια ηλικίας, και είναι άνεργοι, εργαζόμενοι, γονείς, οικογενειάρχες, κλπ.
Το ωράριο λειτουργίας είναι 18'30μμ - 21'30μμ , βολικό για μαθητές που εργάζονται ή πρόκειται να εργαστούν. Οι μαθητές μετακινούνται δωρεάν με αστικά - υπεραστικά λεωφορεία και ταξί από τις απομακρυσμένες περιοχές της Φλώρινας και του Αμυνταίου.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΛΕΚΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΣΕ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕ ΑΝΕΤΕΣ  ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ.
Εγγραφές γίνονται καθημερινά, τις ώρες λειτουργίας του Σχολείου.
Διεύθυνση: 3ο χλμ Φλώρινας – Νίκης, πίσω από της Σχολή Καλών Τεχνών.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2385044733
και την ιστοσελίδα  http://epal-esp-florin.flo.sch.gr
Σας περιμένουμε!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου