Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Στο Val di Fiemme της Ιταλίας με την Εθνική ομάδα δρόμων αντοχής ο Γεώργιος Τσούλης

Ο αθλητής του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας Τσούλης Γεώργιος αναχώρησε χθες με την αποστολή της εθνικής ομάδας παίδων δρόμων αντοχής για το Val di Fiemme της Ιταλίας. Θα παρακολουθήσει μαζί με αθλητές από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, το πρόγραμμα προετοιμασίας roller ski,
της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας FIS. Στην προετοιμασία θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας οι αθλητές, Τσούλης Γεώργιος ΦΛΩ, Νιμπήτη Γεωργία ΝΑΟ και ο προπονητής τους Ξάνθης Κυριάκος ΜΕΤ. 
Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο φημισμένο προπονητικό κέντρο του Val Fiemme στο Trentino της Ιταλίας. Η προετοιμασία αυτή θα αποτελέσει μεγάλη εμπειρία για τους μικρούς αθλητές του roller ski γιατί θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν στην διαδρομή και τις εγκαταστάσεις που στις 24 με 27 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσουν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών Roller Ski.
Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας δρόμων αντοχής του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας θα συμμετέχουν στον διεθνή αγώνα roller ski Μέγας Αλέξανδρος που φέτος θα πραγματοποιηθεί στην Αμφίπολη στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους μικρούς αθλητές καλή προετοιμασία και στον προπονητή τους  Τσούλη Στέλιο θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιαζιτζίδης Σάββας         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου