Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

21η Παμφλωρινιώτικη Ορειβατική Συνάντηση

Με τη συμμετοχή παραπάνω από 200 ορειβάτες και φίλους του βουνού και της φύσης πραγματοποιήθηκε στο καταφύγιο Οροπεδίου του Βαρνούντα και σε υψόμετρο 1050 μέτρων η 21η Παμφλωρινιώτικη Ορειβατική Συνάντηση. Η Συνάντηση αυτή γίνεται συνεχώς από το 1994 οπότε και ιδρύθηκε ο Σύλλογος Ελλήνων
Ορειβατών Φλώρινας. Βασικοί στόχοι είναι η ανάδειξη των ορεινών διαδρομών της περιοχής μας, η προώθηση της ορειβασίας και η ανάπτυξη του αισθήματος της συντροφικότητας και της ομαδικότητας μεταξύ των μελών και φίλων του Συλλόγου αλλά και των φυσιολατρών γενικότερα.
Όπως κάθε χρόνο, επίκεντρο της συνάντησης ήταν η νοστιμότατη και πατροπαράδοτη ορειβατική φασολάδα που ετοιμάζεται με περισσή  φροντίδα από το βράδυ του Σαββάτου δίπλα από το καταφύγιο. Την παράσταση όμως εδώ και λίγα χρόνια κλέβουν οι μικροί ορειβάτες και ορειβάτισσες που καταφθάνουν με τους γονείς τους ή μέσω των υπόλοιπων ορειβατικών και αθλητικών συλλόγων. Ένα πραγματικά ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον της ορειβασίας στην Φλώρινα.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Φλώρινας που και φέτος στάθηκε δίπλα στην διοργάνωση αυτή και εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Αριστείδου Άρη, τους επιχειρηματίες Ιωάννη Σταύρου (Ξυλεία), Δόντσιο Νικόλαο (Μαναβική) και Αγγελόπουλο Χρήστο (Μηχανήματα/Σιδηρικά) για την στήριξη τους, τον ΣΟΧ Φλώρινας, τον ΦΟΟΦ, τον ΑΟΦ, την Ομάδα Διάσωσης και τους Ποδηλάτρες για τη συμμετοχή τους και φυσικά όλο τον κόσμο που μας τίμησε και φέτος με την παρουσία του.
ΣΕΟΦ
www.seof.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου