Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Γ. Αντωνιάδης: Δεν είναι τυχαίο ότι έγιναν τώρα οι δηλώσεις του Φίλη

«Είναι τυχαίο ότι έγιναν αυτές οι δηλώσεις από τον υπουργό τώρα; Κατά την άποψη μου, όχι. Γιατί ενδέχεται να γίνει ένα ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία. Λειτουργεί ο κ. Φίλης λοιπόν ως όχημα, ως δούρειος ίππος; Άποψη μου όχι. Απεναντίας όμως φαίνεται ότι
ενδεχομένως η κυβέρνηση έχει υποκύψει στην εξωτερική πολιτική και στις πιέσεις της Τουρκίας. Ενδεχομένως πηγαίνοντας εκεί ο Πρωθυπουργός, θέλει να φέρει ως διαπιστευτήρια την αμφισβήτηση αυτής της γενοκτονίας. Αυτή είναι η άποψη μου. Αν όχι να βγει να τη διαψεύσει», δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννης Αντωνιάδης και πρώην πρόεδρος της ΠΟΕ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, “στον ενικό” και στον Νίκο Χατζηνικολάου, αναφορικά με την γενοκτονία των Ποντίων.
Παράλληλα, επισήμανε ότι ο κ. «Φίλης έχει ξεφύγει» και πρόσθεσε ότι «εσκεμμένα και με βάση κάποιο σχέδιο γίνεται ότι γίνεται τώρα».
Στη συνέχεια ο κ. Αντωνίαδης ζήτησε από την κυβέρνηση να καταδικάσει τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη ενώ συμπλήρωσε: «μην διανοηθεί ο κ. Τσίπρας και καταθέσει στεφάνι στον γενοκτόνο Κεμάλ στην Τουρκία». Τέλος, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Τουρκία να θέσει το θέμα της αναγνώρισης της γενοκτονίας από τους Τούρκους.


Πηγή:enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου