Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Έμφραγμα για τους άνδρες του Αμύντα

Ιδανικοί αυτόχειρες, οι παίκτες του Αμύντα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Καστοριά, προηγήθηκαν με διαφορά 8τερμάτων (15-7) στο 35 λεπτό, όμως δεχόμενοι επι μέρους σκόρ 16-7, υπέστησαν τη δεύτερη
διαδοχική τους ήττα στο πρωτάθλημα (22-23).
Οι παίκτες του Αμύντα , μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, κατάφεραν να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα και μπήκαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα 5τερμάτων (11-6). Στις αρχές της επανάληψης οι γηπεδούχοι αύξησαν το προβάδισμα τους στα 8 τέρματα (15-7) και τίποτα δεν προμήνυε τι θα επακολουθούσε. Η Καστοριά εκμεταλλευόμενη την δυστοκία των παικτών του Αμύντα, πέρασε στην αντεπίθεση και με επι μέρους σκόρ 16-7, κατάφερε να φύγει νικήτρια από το ΔΑΚ Αμυνταίου.
Πρώτοι σκόρερ για τον Αμύντα αναδείχθηκαν, οι Σίσκος και Παναγιωτίδης με 7 και 6 τέρματα αντίστοιχα, ενώ για τους νικητές οι Τοκατλίδης και Σουκαλόπουλος πέτυχαν 6 και 5 τέρματα αντίστοιχα.
Ο παίκτης του Αμύντα, Αριστείδης Τζίτζιος, σχολίασε: « Πραγματικά δεν μπορώ να εξηγήσω, πώς χάσαμε αυτό το παιχνίδι.
Η αλήθεια είναι ότι στο δεύτερο μέρος, φάνηκε πως εφησυχάσαμε, όμως ακόμα και έτσι, έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το προβάδισμα που είχαμε χτίσει.
Μ΄ αυτή την ήττα τα πράγματα δυσκολεύουν τα πράγματα για μας, αλλά είναι υποχρέωση μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και για την αθλητική μας αξιοπρέπεια».
Αμύντας Αμυνταίου (Μ. Κιοσές): Καλαιτζίδης, Παπαχρήστου 1, Μαγγόνας, Παπακωνσταντίνου, Γιώσκος 1, Ηλίας, Παρούλας 3, Τόιτος (τ/φ), Σίσκος 7, Τζίτζιος 1, Τατσίδης (τ/φ), Κοσμίδης, Κιοσές 3, Παναγιωτίδης 6, Μάλλιος.
Δίλεπτες Αποβολές: 2,     Πέναλτι: 0/4
ΑΟΑ Καστοριάς (Δ. Παπακώστας): Μπουζόπουλος, Σαλαγιάννης, Αναστασίου 4, Δόκαλος 4, Τοκατλίδης 6, Σουκαλόπουλος 5, Κωνσταντινίδης 3, Μπαλατσός 1, Τάσιος, Ριζόπουλος, Γκανάρας, Τερζόγλου, Μέλλιος, Τούλιος.
Δίλεπτες Αποβολές: 5,     Πέναλτι: 2/3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου