Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Ευχαριστούμε Χανιά

Για μη ακόμη φορά η Αθλητική Λέσχη Ξιφασκίας Χανίων τίμησε το άθλημα με την υποδειγματική διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος -20 στο Ξίφος Ασκήσεως.
Ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας με 11μελή αποστολή συμμετείχε στην 2η μεγαλύτερη διοργάνωση του Ξίφους Ασκήσεως σε Πανελλήνιο επίπεδο.
Στο ομαδικό του Ξ.Α. Νέων – Γυναικών τα κορίτσια μας κατέκτησαν
την 2η θέση και οι Μαρία Παπαδοπούλου, Νέλη Γεροσίδερη, Μόνικα Δημητριάδου και Παναγιώτα Νικολαίδου «κρέμασαν» το αημένιο μετάλλιο στο στήθος τους.
Στο ατομικό είχαμε: Παπαδοπούλου 7η, Γεροσίδερη 10η, Νικολαίδου 11η και Απιδοπούλου 13η.
Στα Αγόρια ο Χρήστος Κίζος ήταν 12ος , Αλβανός 15ος, Πλάκας 18ος, Ρεπάτσης 25ος, Κωστέντσης 27ος και Γεροσίδερης 30ος, ενώ στο ομαδικό καταλάβαμε την 4η θέση.
Το Δ.Σ. του ΟΞΙΦ θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει δημόσια την Αθλητική Λέσχη Ξιφασκίας Χανίων και προσωπικά τον Πρόεδρό της κο Ιπποκράτη Μανιουδάκη για την υποδειγματική φιλοξενία που πραγματικά απόλαυσε η ομάδα μας. Επίσης υποκλίνεται στους κ.κ. Μάνθο Μαρκαντωνάκη, Βαγγέλη Τσιτσιρίδη, Λεωνίδα Χατζηδάκη, Άρη Ματσατσίνη και στον συμπατριώτη μας Μιχάλη Κωνσταντινόπουλο χάρη στους οποίους νοιώθουμε τα Χανιά ως δεύτερο σπίτι μας!
Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βουδαπέστης ο Νικόλας Τσώκας «πέρασε» γύρο με 2 νίκες – 4 ήττες και αποκλείστηκε από την συνέχεια από τον Ρώσο Bida με αποτέλεσμα να καταταγεί 198ος σε 280 συμμετέχοντες.
Το επόμενο σαββατοκύριακο ο ΟΞΙΦ θα συμμετέχει με 30μελή αποστολή στο Chocolate kids Cup στην Σόφια της Βουλγαρίας.


Από το Δ.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου