Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

VENI VIDI VICI!!!- Οι Σάρισες στηνΑ1

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην Α2 η γυναικεία ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ. Το Σαββατοκύριακο 26-27/3/16 έδωσε τους τρεις τελευταίους αγώνες στο Σ.Ε.Φ. σημειώνοντας αντίστοιχες νίκες. Έτσι τερμάτισε πρώτη και αήττητη και ανέβηκε αυτόματα στην
υψηλότερη κατηγορία της χώρας Α1.
Το Σάββατο επικράτησε του ΡΟΥΦ 80 με 4-0 α.α. και με 4-1 της «Αθηνάς» Μαγκουφάνας. Την Κυριακή νίκησε την Καβάλα με 4-1.
Η γυναικεία ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ φέτος πέρασε σαν σίφουνας από την Α2 στηριζόμενη σε δύο Πρωταθλήτριες, την Χριστίνα Φίλη και την Φιλαρέτη Εξάρχου, καθώς και στην νεάνιδα Οικονόμου Ευαγγελία. Οι τρεις αθλήτριες αποτέλεσαν μία πολύ ισχυρή ομάδα που δεν είχε αντίπαλο στην κατηγορία σημειώνοντας μόνο νίκες. 
Η άνοδος των ΣΑΡΙΣΩΝ στην Α1 είναι το αποτέλεσμα των εντατικών προσπαθειών της διοίκησης, που από την αρχή έθεσε στόχους υψηλούς τους οποίους υπηρέτησε με συνέπεια, επιμονή και πίστη. Είναι ακόμα αποτέλεσμα μίας συλλογικής προσπάθειας για την ανάδειξη του αθλητισμού της πόλης μας καθώς η διοίκηση στην προσπάθειά της αυτή βρήκε συμπαραστάτες το Δήμο της Φλώρινας και συμπολίτες μας που με τις χορηγίες τους μικρές ή μεγάλες ενίσχυσαν το σύλλογο στην επίτευξη των στόχων. Τους ευχαριστούμε όλους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνουμε ακόμα στις αθλήτριες της ομάδας μας, ιδιαίτερα στην Φίλη και την Εξάρχου, οι οποίες με την παρουσία τους λάμπρυναν το σύλλογο δίνοντάς του πρεστίζ πρωταθλητή. 
Κλείνοντας μία τόσο πετυχημένη πορεία, αρχίζει ήδη ο σχεδιασμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η Φλώρινα θα παίζει από τον Σεπτέμβριο στην Α1 στα σαλόνια του ΣΕΦ και αυτό μας γεμίζει περηφάνια και ευθύνη. Καλούμε όλους τους φίλους του συλλόγου να σταθούνε κοντά μας, έτσι ώστε οι ΣΑΡΙΣΕΣ να εκπροσωπήσουν επάξια  τη Φλώρινα στο πολύ δυνατό πρωτάθλημα της Α1 τη νέα περίοδο.

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α2

ΟΜΑΔΑ                            ΒΑΘΜΟΙ         ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
1. Σάρισες Φλώρινας           28                56-10   
---------------------------------------------------------------
2. Α.Ο. Άρης 2006              25                49-25
3. Π.Κ.Δ. Ταύρου                23                41-34
---------------------------------------------------------------
4. Αθήνα Μαγκουφάνας       22                44-32
5. Γ.Α.Ο. Πειραιά                 21                45-35
6. Φοίνικες Πάτρας              19                29-43
--------------------------------------------------------------
7. Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας           16                15-50
8. Ρουφ 80                          13                  6-56 *

* Το Ρουφ 80 είχε έναν μηδενισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου