Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

Πρώτη η Φανή Γεργίδου-Μπέλλη,στον αγώνα RUN GREECE στα Ιωάννινα

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση για την Φανή Γεργίδου, που τερμάτισε πρώτη γυναίκα με χρόνο 0:46:31, στα 10 km του ασφάλτινου αγώνα τρεξίματος Run Greece,  που πραγματοποιήθηκε στις 8/5/2016 στην πόλη των Ιωαννίνων. Στην γενική μεικτή (Ανδρες-Γυναίκες) κατάταξη, πλασσαρίστηκε 60η μεταξύ 403 συμμετοχών. Eίμαστε διπλά υπερήφανοι όμως, γιατί στον ίδιο αγώνα, πραγματοποιήθηκαν και αγώνες μικρών παιδιών διαφόρων ηλικιών, χωρίς χρονομέτρηση και
την πρώτη θέση κατέλαβε η μικρή αθλήτριά μας Μαρία Μπέλλη, κόρη της Φανής, ακολουθώντας τα ‘χνάρια ‘ της μητέρας της. Το Run Greece, ο νέος αγωνιστικός θεσμός που καθιέρωσε πέρσι ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με Περιφέρειες και Δήμους σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζεται φέτος σε 6 πόλεις της ελληνικής περιφέρειας, έχει στόχο να  βγάλει  -κυριολεκτικώς- τον κόσμο από τα σπίτια του. Να τον παρακινήσει, συμμετέχοντας, να δοκιμάσει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής (μήνυμα προέδρου ΣΕΓΑΣ).
Ο επόμενος στόχος της Φανής είναι το Run Greece στην πόλη της Καστοριάς, στις 15/5/16 όπου θα αγωνιστεί στον ημιμαραθώνιο στα 21,1km.
Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία Φανή. Μπράβο στην μικρή Μαρία Μπέλλη που εκτός από το τρέξιμο διακρίνεται στην Ορεινή ποδηλασία αλλά και στην Χιονοδρομία (Σκι Δρόμων Αντοχής).
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Μπόσκος Αλέξανδρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου