Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Το μέλλον των Σαρισών στην Κοζάνη - 2 μετάλλια για τα κορίτσια και 2 για τους άντρες

Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 11 μικροί αθλητές των ΣΑΡΙΣΩΝ πήραν μέρος στο 13ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης που διοργάνωσε ο Δήμος Κοζάνης. Το τουρνουά αυτό που γίνεται για 13ο έτος έχει καθιερωθεί πλέον στην περιοχή και η ομάδα μας πάντα παίρνει μέρος.
Καθώς οι αγώνες αυτοί δεν είναι επίσημοι δίνεται η ευκαιρία σε πολλά παιδιά που δεν έχουν μπει ακόμα σε αγωνιστικούς ρυθμούς να πάρουν εμπειρίες. Έτσι, η αποστολή των ΣΑΡΙΣΩΝ αποτελούνταν κυρίως από παιδιά που τώρα κάνουν τα πρώτα τους αγωνιστικά βήματα. Τα παιδιά συνόδευαν η προπονήτρια των Ακαδημιών Σαπουντζή Αγγέλα και οι γονείς τους. Στους αγώνες παρευρέθηκαν ακόμα ο Πρόεδρος Λυγούρας Γ. και ο Γ.Γ. Φωτιάδης.
Μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον που δημιούργησαν οι άνθρωποι του Σ.Ε.Α. Κοζάνης τα παιδιά έπαιξαν πολλούς αγώνες και πέρασαν ένα απόγευμα γεμάτο πινγκ πονγκ. Δημιουργήθηκαν δύο κατηγορίες αγόρια-κορίτσια και έγιναν πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια. Από τις ΣΑΡΙΣΕΣ χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Φωτιάδου και αργυρό η Άμπα. Όλα τα παιδιά έπαιξαν με ενθουσιασμό και πήραν το χειροκρότημα.
Στην Κοζάνη έπαιξαν: Φωτιάδου Χ (12), Σαββίδου Π (12), Πασσάς Α (12), Άμπα Δ (10), Σαββίδης Κ (10), Μάλο Α (9), Σπανού Γ (7), Σινιάκη Ε (7), Γκέσσα Δ (7), Κετσετζή Θ (7), Τζιούτζιας Π (7).   
Την Κυριακή ήταν η σειρά των αντρών. Από τη Φλώρινα αγωνίστηκαν οι Σκλιας Αλέξανδρος και Φωτιάδης Κων/νος. Και οι δύο πήραν μετάλλιο σε ένα πρωτάθλημα που συμμετείχαν ενεργοί αθλητές γειτονικών σωματείων. Ιδιαίτερα, εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Σκλιας, ο οποίος στον ημιτελικό κέρδισε τον πρώτο αθλητή των Ιωαννίνων Ακρίβη Γ. και βρέθηκε στον τελικό όπου αντιμετώπισε τον πρώτο αθλητή της Κοζάνης Παναγιωτίδη Α. Παρόλη τη μεγάλη προσπάθεια τελικά ηττήθηκε και έτσι περιορίστηκε στην δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο. Ο Σκλιας (ο στρατηγός), ο μεγαλύτερος εν ενεργεία αθλητής της Φλώρινας, φέτος με την αγωνιστική του παρουσία σε δύο Πρωταθλήματα και της Ομοσπονδίας και των Βετεράνων αποτελεί υπόδειγμα και παράδειγμα προς τους νεότερους και του αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια.
Ο Φωτιάδης (ο αίλουρος) μπορεί φέτος να μην ήταν ενεργός, όμως στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα απέδειξε την αξία του. Κατέκτησε την τέταρτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, αποδεικνύοντας την ποιότητα που διαθέτει. Πολλά συγχαρητήρια.
Α/Α
ΟΝΟΜ/ΝΥΜΟ
ΒΑΘΜΟΙ
1ος Γύρος
2ος Γύρος
3ος Γύρος
ΣΥΝΟΛΟ
1
Φωτιάδης Κ.
10
10
6
26
2
Ευθυμίου Θ.
8
4
5
17
3
Λυγούρας Γ.
4
3
4
11
4
Σουμπάσης Ι.
10
10
5
Σαπρανίδης Γ.
6
3
9
6
Πετσούκης Κ
3
5
1
9
7
Παπαδόπουλος Μ.
8
8
8
Σαπρανίδης Φ.
0
8
8
9
Σουμπάσης Θ.
6
1
7
10
Σκλιας Αλ.
5
2
7
11
Καλογήρου Γ.
2
2
12
Λυγούρας Αν.
2
2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου