Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη

Συνάντηση με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος την Πέμπτη 14 Ιουλίου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας. Στη συνάντηση ήταν
παρόντες ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ταξίαρχος κ. Παναγιώτης Ντζιοβάρας, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας κ. Δημήτριος Χήρας και ο Αστυνόμος Β' κ. Δημήτριος Μελεγγίδης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν γενικότερα προβλήματα και ζητήματα που αφορούν την αστυνόμευση στην Π.Ε. Φλώρινας.
Ο κ. Μπίρος δήλωσε πως η συμβολή της αστυνομίας στη διατήρηση της τάξης και του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών σε μια ακριτική περιοχή όπως η Φλώρινα είναι ιδιαίτερα σημαντική ενώ δεσμεύτηκε ότι η Π.Ε. Φλώρινας θα συνδράμει στην πρόταση που έχει καταθέσει η Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας για κατασκευή νέου κτιριακού συγκροτήματος.
Άλλωστε, στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο αποφασίστηκε να ενταχθεί έργο ύψους 35.000 ευρώ για τη δημιουργία υποδομών για χώρο πάρκινγκ έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, έργο το οποίο αναμένεται να υλοποιηθεί μέσα στους επόμενους τρεις μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου