Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Ευχαριστήριο του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Παντελεήμονα

Ο Διευθυντής ,ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του 5/θ Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Παντελεήμονα ευχαριστούμε θερμά:

 1)Ευχαριστούμε  τον Διοικητή και τους Τροχονόμους της Τροχαίας Φλώρινας   για την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμα- αίτημά μας για ενημέρωση των μαθητών μας σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.
Έτσι στο πλαίσιο Σχολικών Δραστηριοτήτων   πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου  με επιτυχία η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών του Σχολείου μας πάνω σε θέματα ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς τους σαν οδηγοί ποδηλάτου ,σαν πεζοί, αλλά και σαν μελλοντικοί οδηγοί. Έγινε παρουσίαση με απλό και κατανοητό τρόπο και με τη συνοδεία πλούσιου εποπτικού υλικού  ενώ ακολούθησαν από μέρους των μαθητών πολλές και ενδιαφέρουσες ερωτήσεις.
2)Ευχαριστούμε  την Φαρμακοποιό κ.Ιατροπούλου Έυη για την ευγενική προσφορά της, να δωρίσει-εμπλουτίσει το φαρμακείο του σχολείου μας με υλικό Α΄ Βοηθειών καθώς και την κ. Κάγκα –Τρυψιάνη Μαρία για την δωρεά εποπτικού υλικού στο σχολείο μας.
Ευελπιστούμε ότι το παράδειγμά σας θα ακολουθήσουν και άλλοι ώστε να έχουμε δίπλα μας περισσότερους συμπαραστάτες και αρωγούς.
Ο  Δ/ΝΤΗΣ  ΤΟΥ  ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου