Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Ευχαριστήρια επιστολή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας

Οι μαθητές, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η διευθύντρια του 5ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Θεόδωρος Κάστανος» ευχαριστούν θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου για την προσφορά της πινακίδας, η οποία, εκτός από τη
δεδομένη αναγκαιότητα, αλλάζει όψη στο διδακτήριο, προσδίδοντας την αίγλη που του αναλογεί. Επίσης, τους ευχαριστούμε για την ευγενική προσφορά χριστουγεννιάτικων δώρων στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και τη διοργάνωση της φωτιάς στο χώρο του σχολείου, συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση της παράδοσης του εθίμου.
Τέλος, ευχαριστεί τον γονέα Τσιούλη Χρήστο για την προσφορά χρωμάτων με σκοπό τον ελαιοχρωματισμό δύο αιθουσών του σχολείου μας. 
Το ειλικρινές και ανιδιοτελές ενδιαφέρον του Συλλόγου και όλων των γονέων γενικότερα για το διδακτήριο και τους μαθητές αποδεικνύεται έμπρακτα από τις συνεργασίες μας αυτές. Ευχόμαστε και ελπίζουμε στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε τέτοιες υποστηρικτικές ενέργειες να έχουν ανάλογη συνέχεια.
Ευχές για καλές γιορτές και χαρούμενα Χριστούγεννα με την ελπίδα ότι το 2017 θα είναι η αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής, που θα φέρει ευτυχία, όμορφες στιγμές και χαμόγελα σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου