Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Άριστα αποτελέσματα για τον Γ.Τσούλη στους αγώνες του ευρωπαϊκού κυπέλλου διάθλου

Με πολύ καλά αποτελέσματα επέστρεψε η εθνική ομάδα διάθλου από τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Κυπέλου Εφήβων Νεανίδων που πραγματοποιήθηκαν στο Hochfilzen της Αυστρίας και το Lenzerheide της Ελβετίας.  Στην εθνική ομάδα συμμετείχε ο αθλητής του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας Γεώργιος Τσούλης. Οι αγώνες αποτέλεσαν μια
εξαιρετική αγωνιστική εμπειρία αλλά και μια αξέχαστη ανάμνηση για όλους. Στους αγώνες συμμετείχαν περίπου οι 220 καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες διάθλου της Ευρώπης.
Ο αθλητής του ΣΟΧ Φλώρινας  έλαβε μέρος σε δύο αγωνίσματα που πραγματοποιήθηκαν στις 10 και 11 Δεκεμβρίου στην πίστα του Lenzerheide ταχύτητα 10 km και ατομικό 15 km. Στην συνέχεια η ομάδα ταξίδεψε στην Αυστρία όπου  στην πίστα του Hochfilzen συμμετείχε στο αγώνισμα της ταχύτητας που πραγματοποιήθηκε στις 17/12. 
Σε όλους τους αγώνες ο Γιώργος Τσούλης πέτυχε άριστα αποτελέσματα και κατετάγη 86ος στο ατομικό και 90ος στο σπριντ στον αγώνα της Ελβετίας με σχετικά καλές βολές (2+2+3+2) στο ατομικό και (2+1) στο σπριντ. Στον αγώνα της Αυστρίας τερμάτισε 108ος με 3+3 βολές. Πολλοί βελτιωμένοι ήταν οι χρόνοι που πέτυχε σε σχέση με τους υπόλοιπους Έλληνες συναθλητές του και τις προηγούμενες εμφανίσεις του.  
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στον αθλητή και τους προπονητές της ομάδας δρόμων αντοχής θερμά συγχαρητήρια για τα πολύ καλά αποτελέσματα και καλή συνέχεια στο υπόλοιπο αγωνιστικό πρόγραμμα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα μετά τους αγώνες στο site της Διεθνούς Ομοσπονδίας Διάθλου (www.biathlonworld.com): 

 http://biathlonresults.com/

http://www.biathlonworld.com/news/detail/ibu-junior-cup-tests-world-championship-tracks-in-hochfilzen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου