Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικες ευχές












ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ κ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΠΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
Συμπατριώτισσες- συμπατριώτες
Οι ημέρες αγάπης των Χριστουγέννων ας αγγίξoυν τις καρδιές όλων μας, για μια κοινωνία πιο ανθρώπινη.
Εύχομαι ειρήνη σε όλο τον κόσμο, με λιγότερες αδικίες και  πνεύμα αλληλεγγύης, με αγάπη και σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Ας δουλέψουμε όλοι μαζί ο ένας πλάι στον άλλο, για να αλλάξουμε τον κόσμο, για να κάνουμε τη ζωή των παιδιών μας καλύτερη από τη δική μας.
Στους ομογενής συμπατριώτες μας, εύχομαι υγεία και προκοπή, εκεί που βρίσκονται, ελπίζοντας πως θα νιώσουμε τη χαρά, σύντομα να τους έχουμε κοντά μας.
Ο καινούργιος χρόνος  να είναι για όλους γεμάτος υγεία και δημιουργία.


Εύχομαι από καρδιάς σε όλες τις Φλωρινιώτισσες και τους Φλωρινιώτες καθώς και στους απόδημους συμπατριώτες μας καλές γιορτές, χαρά, ευτυχία και ότι καλύτερο σε αυτούς και στις οικογένειές τους.
Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2017.
Ο Βουλευτής ΠΕ Φλώρινας

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ



















Το Δ.Σ. του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες του Δήμου Αμυνταίου εύχεται ολόψυχα, «Καλά Χριστούγεννα» και για τον καινούριο χρόνο που έρχεται υγεία σ’ όλους και δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας και ιδιαίτερα τα Άτομα με Αναπηρίες.
                                          Η Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
                                           Ηλία Θεοδώρα        Ευθυμίου Φωτεινή


Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Φλώρινας SHOGUN σας εύχονται ολόψυχα Καλές Γιορτές και ευτυχισμένος ο νέος Χρόνος. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για όλους μας οφείλουμε όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ  ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ  ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ , ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου