Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Και με πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις αποσκευές του ο SHOGUN με τον αθλητή Νικόλαο Ντόνε

Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη  επιτυχία  το Διασυλλογικό Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ) στο Αθλητικό Κέντρο Λαγυνών  του Δήμου Λαγκαδά  Θεσσαλονίκης. Έλαβαν
μέρος 819 περίπου αθλητές και 87 σύλλογοι Η διοργάνωση  ξεκίνησε με την παρουσίαση και την παράταξη των δασκάλων με τους συλλόγους τους. Αμέσως μετά ακολούθησε η απονομή του 3ο  DAN για την δασκάλα και εκπαιδεύτρια  του συλλόγου μας  κ. Ρασίτ  Μύριαμ η βράβευση έγινε από τον κ. Πάρη Παρασίδη   ακολούθησε ενός λεπτού σιγή για τον δάσκαλο  του Μακεδονικού Καστοριάς κ. Σταύρο Πρώïο  που πρόσφατα χάθηκε από τη ζωή. Όλα κινήθηκαν ομαλά, με σύντομη ροή, χωρίς ταλαιπωρία και καθυστέρηση. Τους αγώνες τιμά πάντα με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Θωμάς Σμιάρης  ο οποίος δεν παύει να αγωνίζεται και να στηρίζει τους συλλόγους που απαρτίζουν την Ομοσπονδία.(Ε.Ο.Π.Τ). Στους  αγώνες αναδείχτηκαν για άλλη μια φορά οι Πολεμικές Τέχνες ως αθλήματα που προωθούν την ευγενή άμιλλα την πειθαρχία την ευγένεια και την αυτοσυγκέντρωση καθώς και την σωστή και σοβαρή δουλειά των προπονητών. Σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση πήρε μέρος και ο Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN. Οι  αθλητές αγωνίστηκαν με τόλμη σθένος για τη διάκριση και την κατάκτηση ενός μεταλλίου προσφέροντας σε όλους τους παραβρισκόμενους στιγμές χαράς και συγκίνησης   Οι αθλητές του Συλλόγου μας που διακρίθηκαν και κατέκτησαν από μια θέση στο βάθρο είναι οι εξής:
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1Η ΘΕΣΗ KARATE-DO (semi contact)  ΧΡΥΣΌ
ΡΑΛΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1Η ΘΕΣΗ KARATE-DO (semi contact)  ΧΡΥΣΌ
ΦΑΡΑΝΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1Η ΘΕΣΗ KARATE-DO (semi contact)  ΧΡΥΣΌ
ΤΡΙΓΩΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1Η ΘΕΣΗ KARATE-DO (semi contact)  ΧΡΥΣΌ
ΜΑΤΣΚΑΛΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 1Η ΘΕΣΗ KARATE-DO (semi contact)  ΧΡΥΣΌ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 1Η ΘΕΣΗ KARATE-DO (semi contact)  ΧΡΥΣΌ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΑΛΟΣ  Έπαιξε στην κατηγορία του  εφήβων   και κατέκτησε την
 1Η ΘΕΣΗ KARATE-DO (semi contact)   ΧΡΥΣΌ Θέλοντας να δοκιμάσει τις δυνάμεις του έπαιξε μια κατηγορία μεγαλύτερη (Ανδρών) παίρνοντας Τη
 2η ΘΕΣΗ KARATE-DO (semi contact) ΑΣΗΜΕΝΙΟ
ΓΚΕΛΗ ΜΑΡΙΑ  2η ΘΕΣΗ KARATE-DO (semi contact)  ΑΣΗΜΕΝΙΟ
ΣΙΚΟΒΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 2η ΘΕΣΗ KARATE-DO (semi contact)  ΑΣΗΜΕΝΙΟ Ο πρώτος της αγώνας
ΚΟΥΡΤΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ  2η ΘΕΣΗ KARATE-DO (semi contact)  ΑΣΗΜΕΝΙΟ
ΒΕΛΙΣΑΡΙΟΥ ΠΑΥΛΟΣ 2η ΘΕΣΗ ΣΤΥΛ  LOW ΑΣΗΜΕΝΙΟ Ο πρώτος του αγώνας
ΤΣΩΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Στην κατηγορία των Βετεράνων κατέκτησε την πρώτη θέση στα  Έσκριμα και TAI CHI κερδίζοντας τα βλέμματα και τις εντυπώσεις.
ΒΟΖΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1Η ΘΕΣΗ  KARATE-DO (ΚΑΤΑ)  ΧΡΥΣΟ
ΒΕΛΙΔΟΥ ΕΡΡΙΚΑ KARATE-DO (ΚΑΤΑ) 1Η ΘΕΣΗ ΧΡΥΣΟ ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ και ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2η ΘΕΣΗ KARATE-DO (ΚΑΤΑ) ΑΣΗΜΕΝΙΟ 
ΔΗΜΤΣΗ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ 2η ΘΕΣΗ KARATE-DO (ΚΑΤΑ) ΑΣΗΜΕΝΙΟ 
ΔΗΜΤΣΗΣ ΠΑΥΛΟΣ  3η ΘΕΣΗ KARATE-DO (ΚΑΤΑ) ΧΑΛΚΙΝΟ
Νικόλαος Ντόνες  κατέκτησε το Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα  KARATE-DO (semi contact)  στα Kumite στην κατηγορία Ανδρών -70 kgr. Μετά από πολύχρονη προσπάθεια και προπόνησης  η οποία τελικά έφερε καρπούς  κατάφερε παίζοντας  με δυνατούς αντιπάλους στην κατηγορία του να κατακτήσει την πρώτη θέση  Η απονομή έγινε από τον ίδιο τον Πρόεδρο της (Ε.Ο.Π.Τ)  
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τιμ της διοργάνωσης της(Ε.Ο.Π.Τ) για την ασφάλεια που παρέχει στους αθλητές κατά τη διάρκεια των αγώνων και δεύτερον για την πολύ καλή διοργάνωση. 
Συγχαρητήρια  σε όλους!!!!!!!!!!!
Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου