Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

English Fun Camp 2017 από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ

Αγαπητοί γονείς,
Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΡΥΦΉ συμμετέχει στη διοργάνωση οκταήμερου καλοκαιρινού camp στην παιδική κατασκήνωση Ελαιώνες στο Γομάτι-Πυργαδίκια Χαλκιδικής, μία άρτια οργανωμένη κατασκήνωση που
λειτουργεί 22 χρόνια και υπερέχει σε πολλά σημεία έναντι του ανταγωνισμού. Οι συμμετέχοντες θα συνοδεύονται συνεχώς από τον καθηγητή τους Μογλενίδη Χρήστο ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την μεταφορά με λεωφορείο από και προς την κατασκήνωση καθώς και για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν κατά την διαμονή τους. Φέτος θα είμαστε μεγάλη παρέα, με Κέντρα Ξένων Γλωσσών από Φλώρινα, Αμύνταιο, Πτολεμαΐδα, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες, παιχνίδια, διαγωνισμούς, πρωταθλήματα και πλούσια δώρα για τους νικητές. Η συμμετοχή των παιδιών είναι προαιρετική.

Περιγραφή : Τα παιδιά μας θα μένουν σε ξεχωριστά σπιτάκια αγοριών και κοριτσιών, ανάλογα και με την ηλικία. Κάθε μέρα μετά το πρωινό ξύπνημα και πριν το πρωινό γεύμα, θα μεριμνούν για την ατομική τους υγιεινή, την τακτοποίηση και την καθαριότητα του χώρου που θα μένουμε. Θα έχουν 5 γεύματα ημερησίως (πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό και βραδινό) και μεσημεριανή ώρα ξεκούρασης/κοινής ησυχίας. Τα πρωινά και τα απογεύματα θα συμμετέχουν σε αθλοπαιδιές και παιχνίδια στους χώρους άθλησης καθώς και μπάνιο στην θάλασσα ή την πισίνα. Κάθε βράδυ στο θεατράκι θα γίνονται πάρτυ με χορό και διάφορα θέματα(διαγωνισμός τραγουδιού, κραυγής, σκέτς κα) πάντα με την καθοδήγηση εκπαιδευμένων στελεχών. Μια από τις μέρες και ανάλογα με τον καιρό θα πραγματοποιηθεί νυχτερινή διαβίωση σε κοντινή παραλία με υπνόσακους. Όλες οι δραστηριότητες είναι σχεδιασμένες με βάση την ασφάλεια των παιδιών. Μπορούν να έρθουν και παιδιά που δεν είναι μαθητές στο φροντιστήριό μας.

Τα οφέλη που αποκομίζει το παιδί με την συμμετοχή του είναι πολλαπλά:
·       Διατήρηση της επαφής με την Αγγλική γλώσσα.
·       Διακοπές και ψυχαγωγία με τους φίλους του
·       Σύσφιξη σχέσεων μεταξύ καθηγητή και μαθητών
·       Επιμονή στο να πετύχει το μέγιστο των ικανοτήτων του
·       Ανάπτυξη προσωπικών και κοινωνικών αξιών
·       Σεβασμός στους κανόνες, αποκτά αίσθημα κοινής ευθύνης
·       Προσωπική υπευθυνότητα μέσα στην ομάδα, συνεργασία και αλληλεγγύη.
·       Ομαδικότητα, κοινωνικοποίηση και απογαλακτισμός από το οικογενειακό περιβάλλον

Για την ασφάλεια των κατασκηνωτών υπάρχει 24ωρη φύλαξη του χώρου, ναυαγοσώστες σε πισίνα και θάλασσα  καθώς και ιατρείο με εσωτερικό γιατρό και διπλωματούχο αδερφή νοσοκόμα όλο το 24ωρο. Επίσης για τους μικρούς μας φίλους που πηγαίνουν πρώτη φορά κατασκήνωση υπάρχει παιδοψυχολόγος καθώς και υπεύθυνος προσαρμογής.

Κόστος συμμετοχής : 200€ (100€ προκαταβολή ως 31/5, 100€ εξόφληση με την αναχώρηση).

Δηλώσεις συμμετοχής ως 3 Ιουλίου. Περιορισμένες θέσεις. Όσα παιδιά έχουν ασφαλιστικό ταμείο που δικαιολογεί την κατασκήνωση (πχ ΔΕΗ,ΤΣΜΕΔΕ,ΤΥΔΚΥ,ΟΑΕΔ κτλ) -ολόκληρη η λίστα στο τέλος του φυλλαδίου- θα πληρώσουν μόνο 30 ευρώ (κόστος για τα μπλουζάκια, δώρα, λεωφορεία κτλ). Έκπτωση 10% σε αδέρφια. 
Και φέτος τα παιδιά των ανέργων και χαμηλόμισθων δικαιούνται δωρεάν συμμετοχή μέσω του ΟΑΕΔ. Υποβολή αιτήσεων στο www.oaed.gr (μόνο ηλεκτρονικά) από Δευτέρα 3 Απριλίου μέχρι Πέμπτη 20 Απριλίου. Αν δυσκολεύεστε με το πρόγραμμα ΟΑΕΔ μπορείτε να καλέσετε στα τηλ  2310243383 και  2310284930 έχοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να σας βοηθήσουμε.
Για να κρατήσετε θέση πρεπει να κάνετε ΚΑΙ ΤΑ 2 παρακάτω βήματα:
1.Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών μας(Αμύνταιο 2386023516, Κάτω κλεινές 2485092440)
2.Κρατήστε θέσεις στο www.eleonescamp.gr  συμπληρώνοντας ένα ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗ για το κάθε παιδί. Στις  ημερομηνίες για όσους έρθουν με πρόγραμμα ΟΑΕΔ ή σαν Ιδιώτες (που θα πληρώσουν κανονικά) στην επιλογή περιόδου δηλώστε 4/7-18/7. Για όσα παιδιά έρθουν με ασφαλιστικό ταμείο των γονέων δηλώστε 11/7-2/8. Στα σχόλια γράψτε ¨ ΑΓΓΛΙΚΑ 11-18/7 ¨

Αναχώρηση : Τρίτη 11 Ιουλίου, πρωί από Φλώρινα, Κ.Κλεινές, Άνω Καλλινίκη, Αμύνταιο, Φιλώτα, Πτολεμαΐδα, Βέροια, Θεσσαλονίκη, Σταυρός Χαλκιδικής 
Επιστροφή : Τρίτη 18 Ιουλίου βράδυ στο ίδιο σημείο (τηλ πληροφορίες 6947309086 )

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε ττην σελίδα μας ekoryfi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου