Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

To ΕΚΦ συμμετέχει στο Συλλαλητήριο ενάντια στο Ξεπούλημα της ΔΕΗ

Δυστυχώς διαψευστήκαμε πως η κυβέρνηση θα αντιστεκόταν στις πιέσεις των δανειστών και θα προστάτευε τη δημόσια περιουσία και το βασικό αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας και  έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με τις δεσμεύσεις της αλλά και με ρητορική του ίδιου του πρωθυπουργού ο οποίος διαψεύδοντας τον ίδιο του τον ευατό, από εδώ, από την περιοχή μας, χαρακτήριζε «εθνικό έγκλημα την εκποίηση της ΔΕΗ». 
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γνωρίζει ότι δεν
έχει τη δημοκρατική νομιμοποίηση – όταν μάλιστα οι τωρινές της αποφάσεις έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις προεκλογικές της θέσεις  (9/2015) – να προχωρήσει σε ενέργειες που υπονομεύουν το οικονομικό μέλλον της χώρας και την στοχοποίηση μιας ολόκληρης περιοχής. 
Συμπαραστεκόμαστε στους εργαζόμενους τις ΔΕΗ και καλούμε όλους του εργαζόμενους, τους πολίτες και τους φορείς της Δυτικής Μακεδονίας να συμμετέχουν μαζί μας στο Συλλαλητήριο ενάντια στο Ξεπούλημα της ΔΕΗ στην Κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας, την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 6μμ. 

1 σχόλιο:

  1. Διπολικότητα Αποφάσεων χαρακτηρίζει το ΕΚΦ κι αυτό γιατί όταν επισκέφθηκε κλιμάκιο Κινέζων επενδυτών τον ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗ 1 δήλωσε ότι ΔΕΝ είναι εναντίον της ιδιωτικής πρωτοβουλίας προκειμένου να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή. Στο γενικό κλίμα των τελευταίων ημερών συμμετέχει μάλιστα στο Συλλαλητήριο ενάντια στο Ξεπούλημα της ΔΕΗ. Το ΕΚΦ είναι; ή δεν είναι εναντίον της ιδιωτικοποίησης μετοχών της ΔΕΗ βλ νέοι επενδυτές στην ΔΕΗ ; Ας ξεκαθαρίσει την θέση του και όχι "όπου φυσάει ο άνεμος πάμε".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή