Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Ενημέρωση-διαβούλευση για το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης αξιοποίησης των λιμνών της περιοχής Αμυνταίου

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου ενημέρωση-διαβούλευση με στόχο την ολοκληρωμένη παρουσίαση και κατάθεση προτάσεων στο πλαίσιο του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης αξιοποίησης των λιμνών
της περιοχής Αμυνταίου.
Την παρουσίαση του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης πραγματοποίησε ο κ. Αποστολίδης Ιωάννης, υπεύθυνος της ομάδας έργου, ο οποίος εστίασε στο φυσικό και πολιτιστικό απόθεμα της περιοχής, στην ανάγκη αξιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου Αμυνταίου αλλά και στις δυνατότητες βελτίωσης και οργάνωσης των υποδομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και κατέθεσαν τις απόψεις τους ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Ακριτίδης Βαγγέλης, Λάζης  Δημήτριος, Χατζιτιμοθέου Ιωάννης και Νάτσης Ιωάννης ,η Δημοτική Σύμβουλος κ. Γιαννιτσοπούλου Σουμέλα, ο  Ειδικός Σύμβουλος της Π.Ε. Φλώρινας κ. Κάγκας Μιχάλης,  η Προϊσταμένη της ΕΦΑ Φλώρινας κ. Ζιώτα Χριστίνα και οι Αρχαιολόγοι-προϊστάμενοι τμημάτων  κ. Χρυσοστόμου Πανίκος και κ. Τσώκας Ανδρέας, οι Πρόεδροι των Τ.Κ. Πετρών, Αγίου Παντελεήμονα, Βεγόρας  και Δ. Κ. Αμυνταίου, Στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αμυνταίου, ο Πρόεδρος του Αιγοπροβατοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αμυνταίου κ. Ιωαννίδης Τιμόθεος, ο Πρόεδρος Συλλόγου Προστασίας Ζάζαρης-Χειμαδίτιδας κ. Τσαχειρίδης Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος και Πολιτιστικής Κληρονομιάς κ. Τσουμήτας Κωνσταντίνος, καθώς και πολίτες  του Δήμου Αμυνταίου.
Κατά τη συζήτηση ακούστηκαν ενδιαφέρουσες προτάσεις που δείχνουν την αναγκαιότητα συνεργασίας όλων των φορέων και  επισημάνθηκαν από τους παρισταμένους  τα προβλήματα και οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν με σκοπό τη δυναμική αξιοποίηση των τεσσάρων λιμνών του Δήμου μας. 
Από το Γραφείο Δημάρχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου