Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Το Ωδείο ολοκλήρωσε άλλο ένα εκπαιδευτικό έτος

Το Ωδείο ολοκλήρωσε άλλο ένα εκπαιδευτικό έτος, κατά τη διάρκεια του οποίου νέα τμήματα δημιουργήθηκαν, μαθητές του
διακρίθηκαν σε πανελλήνιους διαγωνισμούς, συνέχισε τις συνεργασίες με τοπικούς φορείς και την διοργάνωση εκδηλώσεων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Ο αριθμός των σπουδαστών αυξήθηκε σε 470 σε Φλώρινα και Αμύνταιο, με επιπλέον συνδεδεμένα 70 μέλη στην Παραδοσιακή Χορωδία και 30 στην νεοσύστατη Χορωδία Γονέων και Φίλων.  
Η χρονιά έκλεισε με έναν πλούσιο κύκλο εκδηλώσεων (4 Συναυλίες μουσικών συνόλων και Τμημάτων Μουσικής Προπαιδείας, 6 συναυλίες τάξεων καθηγητών, Ρεσιτάλ κιθάρας καθηγητών Ωδείου, 1η Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών Παραδοσιακής Μουσικής).
Η Διεύθυνση του Ωδείου επιθυμεί να ευχαριστήσει το Διοικητικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο και Αντιπεριφερειάρχη κο Στέφανο Μπίρο για την άοκνη στήριξή τους, η οποία δημιουργεί τις προϋποθέσεις της διαρκούς ανάπτυξης που έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια. Επίσης, τους γονείς των μαθητών μας που συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους για την μουσική τους εκπαίδευση, θεωρώντας το ως μια ουσιαστική επένδυση σε εποχές δύσκολες. Τέλος, στους μικρούς και μεγάλους μαθητές μας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με πολλή ξεκούραση και παιχνίδι. Καλή αντάμωση από Σεπτέμβριο για μια ακόμα καλύτερη νέα χρονιά σε γνώσεις, επιδόσεις και αναζητήσεις.


Βασίλειος Κίτσος
Διευθυντής Ωδείου Φλώρινας

Γιάννης Παυλίδης
Υποδιευθυντής
Διευθυντής Παραρτήματος Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου