Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

"Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν" - Νέο βιβλίο από τη bitar

Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν και “ζωντανεύουν” τρισδιάστατα πάνω στις σελίδες ενός ολοκαίνουριου βιβλίου, από την εξαιρετική παιδική σειρά “Τα βιβλία που ζωντανεύουν - Livebooks”. Ο γνωστός σε όλους Ντίνος, ο μικρός Τρικεράτωπας, επιστρέφει δυναμικά με νέες περιπέτειες, για να ταξιδέψει τους
μικρούς μας φίλους στον μοναδικό κόσμο των δεινοσαύρων.
Μην το χάσετε! Το καινούριο παιδικό βιβλίο της σειράς, υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία Εικονικής και Επαυξημένης Πραγματικότητας (VR, AR) με τη σφραγίδα και τη γνωστή ποιότητα της Ελληνικής Εταιρείας Bitar. 

Η ιστορία
Πρόκειται για ένα ευφάνταστο παραμύθι, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο πια για χιλιάδες παιδιά, Ντίνο. Μία ιστορία για το θάρρος και την αδελφική αγάπη στον άγριο και συχνά αφιλόξενο κόσμο των δεινοσαύρων. Μία συναρπαστική περιπέτεια, μία μυστήρια κλοπή, φυτοφάγοι και σαρκοφάγοι δεινόσαυροι σε ένα παράξενο κυνήγι! Ακολουθήστε τον Ντίνο στη νέα περιπέτεια, διαβάστε πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον κάθε δεινόσαυρο και διασκεδάστε ατελείωτες ώρες με τους δεινόσαυρους που «ζωντανεύουν». 

Τεχνολογία και λειτουργία βιβλίου
Στις σελίδες αυτού του βιβλίου θα ζήσετε μία διαφορετική εμπειρία. Με τη βοήθεια της Επαυξημένης Πραγματικότητας (Augmented Reality) και μέσα από τις οθόνες των φορητών συσκευών (tablets/smartphones) μπορείτε να δείτε όλους τους δεινόσαυρους να ζωντανεύουν με ήχο και κίνηση! Με τις ειδικές λειτουργίες μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθός τους, να ακούσετε ξεχωριστά τις φωνές τους αλλά και να τους μετακινήσετε ώστε να περπατήσουν και κάνουν βόλτα πάνω στο βιβλίο.  
Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή με τίτλο «Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν» από το Google Play Store ή το Apple App Store και σημαδέψτε με τη συσκευή σας τις σελίδες με το ειδικό σύμβολο για να δείτε τους δεινόσαυρους όπως δεν τους έχετε ξαναδεί ποτέ!
Επιπλέον, στο εξώφυλλο του βιβλίου μπορείτε να βγείτε απίθανες φωτογραφίες παρέα με τους δεινόσαυρους σε ξεκαρδιστικές στιγμές.  
Τέλος μπορείτε να ταξιδέψετε στο πάρκο των δεινοσαύρων με τη μοναδική τεχνολογία της Εικονικής Πραγματικότητας (Virtual Reality), με το τρενάκι του...Ντίνου! Αρκεί να πατήσετε το κουμπί ΠΑΡΚΟ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ και να σημαδέψετε το εξώφυλλο του βιβλίου. 

Δεινόσαυροι
★Τυραννόσαυρος
★Σπινόσαυρος
★Στεγόσαυρος
★Τρικεράτωπας
★Βελοσιράπτορας
★Βραχιόσαυρος
★Διλοφόσαυρος
★Απατόσαυρος
★Καρνόταυρος
★Αγκυλόσαυρος

Διάθεση
Το βιβλίο “Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν” υπάρχει διαθέσιμο για παραγγελία στο www.livebooks.gr με κόστος 12,90.

Συντελεστές και χαρακτηριστικά
τίτλος έκδοσης: Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν
συγγραφή κειμένων: Παπούλια Αικατερίνη - Αλεξάνδρα
γραφιστική επιμέλεια - σελιδοποίηση: Παπούλιας Βαγγέλης επαυξημένη/εικονική πραγματικότητα: bitar
επιμέλεια παραγωγής: Ματζιάρης Γιάννης  
εικονογράφηση/3D renderings: Κίγκος Γιώργος
εκδόσεις bitar Θεσσαλονίκη, Ελλάδα 
διαστάσεις: 24x27 cm
αριθμός σελίδων: 24
Μαλακό εξώφυλλο

Με τα βιβλία που ζωντανεύουν – Livebooks,  η μάθηση γίνεται παιχνίδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου