Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Άλλη μια απόδειξη της αμάθειας του κ. Παπαχρήστου

Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του εκπροσώπου των Ανοικτών Οριζόντων αναφορικά με την σύσταση του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών (ΦΔΠΠ) Λιμνών Δυτικής Μακεδονίας και την τοποθέτηση της έδρας του.
Θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε ότι η σύσταση ενός ΦΔΠΠ είναι υπόθεση όλων μας συμπεριλαμβανομένου και του κου Παπαχρήστου.

Τόσο η Δημοτική Αρχή, όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φλώρινας κος Μπίρος Στ., οι Βουλευτές μας κ.κ. Σέλτσας Κ. και Αντωνιάδης Ι., ο συντονιστής ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας κ. Γεωργίου Π., απλοί πολίτες και λοιποί φορείς της περιοχής εδώ και καιρό τοποθετηθήκαμε και αγωνιζόμαστε συντονισμένα για την σύσταση του ΦΔΠΠ με έδρα το Αμύνταιο. Ο μόνος άφαντος και αδρανής, ο κ. Παπαχρήστου.
Ως Δημοτική Αρχή δεν είναι η πρώτη φορά που αγωνιζόμαστε ενάντια στον παραγκωνισμό και στην απαξίωση της τοπικής μας κοινωνίας για πολλά και ουσιώδη ζητήματα με τα οποία ποτέ δεν ασχολήθηκε ο κ. Παπαχρήστου. Επιγραμματικά να υπενθυμίσουμε  την ειδική περιβαλλοντική μελέτη των λιμνών την οποία εκπονήσαμε και  δεν παρέλαβε επί τέσσερα συναπτά έτη η παράταξη του κου Παπαχρήστου. Στις 27 Νοεμβρίου του περασμένου έτους, στην Ειδική Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής των Ελλήνων ξαναδηλώσαμε την ανάγκη ο υπό σύσταση Φορέας να έχει έδρα τον Δήμο Αμυνταίου.
Αντί αυτού πληροφορεί ο κ. Παπαχρήστου την κοινή γνώμη με ελαφρά τη καρδία ότι μπορεί να είμαστε και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Δήμος στην ΕΥΡΩΠΗ με τέσσερεις λίμνες! 
Στην εποχή του διαδικτύου, της πληροφορίας και της άμεσης πρόσβασης σε αυτήν είναι πολύ εύκολο να έχει κάποιος μία πιο τεκμηριωμένη άποψη από αυτή που μας παρουσιάζει ο κ. Παπαχρήστου. Η μεθοδευμένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης συνεχίζεται και σε αυτή την περίπτωση. Γιατί αν και γνώριζε τις ενέργειες και διαδικασίες που εδώ και καιρό έχουν γίνει, ουδέποτε έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο αντίστοιχο θέμα, επέλεξε την αδράνεια, για να μπορεί να μας χρεώσει εκ των υστέρων μία αποτυχία αδιαφορώντας για το αντίκτυπο αυτής στην τοπική κοινωνία του Δήμου μας.  
Από το Γραφείο Δημάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου