Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Οι ζωγραφιές που ζωντανεύουν τώρα δωρεάν για όλους!

Ο Άλεξ ήρθε! Τα “Livebooks.gr - Tα βιβλία που ζωντανεύουν” σας παρουσιάζουν το καινούριο project που είναι ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Ζωγραφιές που ζωντανεύουν με τα δικά σας χρώματα και οι ήρωες τραγουδούν, χορεύουν και σας μιλάνε!
Αν όλα αυτά σας φαίνονται απίστευτα τότε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.livebooks.gr και δείτε μέχρι πού μπορεί να φτάσει η ελληνική εταιρία Bitar στην ψυχαγωγία και την εκπαίδευση των μικρών μαθητών!
Ο Άλεξ είναι ο πρώτος αλιγάτορας που θα ζωντανέψει μέσα στο σαλόνι σας! Είναι ένα καινοτόμο project και το πρώτο από μία σειρά αντίστοιχων που θα ακολουθήσει σύντομα. Τα βήματα είναι πολύ απλά και υπάρχουν οδηγίες σε όλα τα στάδια ώστε να μη δυσκολευτείτε καθόλου:
1. Εκτυπώστε τη ζωγραφιά με τον Άλεξ τον αλιγάτορα από εδώ:
http://www.livebooks.gr/wp-content/uploads/2018/03/FinalMarker_toPrint.pdf
2. Χρωματίστε τον Άλεξ με φαντασία και στυλ.
Προετείνουμε ξυλομπογιές και κηρομπογιές. Για καλύτερο αποτέλεσμα πατήστε αρκετά το χρώμα.
3. Κατεβάστε την εφαρμογή με τίτλο  “Ζωγραφιές που ζωντανεύουν” από το Play Store ή το App store
4. Ανοίξτε την εφαρμογή και δείτε τον Άλεξ να ζωντανεύει
Όμως οι δημιουργοί του Άλεξ σας επιφυλάσσουν και άλλες εκπλήξεις! Μπορείτε να βγείτε απίθανες φωτογραφίες μαζί με τον Άλεξ που κατοικεί στη δική σας φαντασία πατώντας απλώς το κουμπί της φωτογραφίας. Επίσης μπορείτε να τον ακούσετε να μιλάει! Δώστε εσείς φωνή στον Άλεξ πατώντας του κουμπί με το αγοράκι και περιμένετε μέχρι να γίνει το κουτάκι στα δεξιά πράσινο. Μιλήστε, φωνάξτε, τραγουδήστε! Ο Άλεξ θα τα ακούσει όλα και τα επαναλάβει με παιχνιδάρικη φωνή και διάθεση!
Σας προτείνουμε να πείτε γλωσσοδέτες και παροιμίες στον Άλεξ γιατί του αρέσουν πολύ αλλά κυρίως γιατί τους λατρεύουν τα παιδιά! Να εκτυπώσετε πολλές φορές τη ζωγραφιά και να τον χρωματίσετε με πολλές διαφορετικές στολές ώστε να βγείτε απίθανες φωτογραφίες παίρνοντας αστείες πόζες. Τέλος, σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στο site όπου θα βρείτε πολλές ζωγραφιές και εκτυπώσιμα παιχνίδια αλλά και τα «Βιβλία που ζωντανεύουν», το καλύτερο δώρο για κάθε παιδί!
Μείνετε συντονισμένοι κάνοντας εγγραφή στο newsletter ώστε να λαμβάνετε πρώτοι ό,τι καινούριο κυκλοφορεί από τα “Livebooks – Τα βιβλία που ζωντανεύουν» και σύντομα μία σειρά από προτάσεις για παιχνίδια και ασκήσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε στο σπίτι είτε στην τάξη.

Με τα “Livebooks.gr – Τα βιβλία που ζωντανεύουν»
η μάθηση γίνεται παιχνίδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου