Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Φλώρινας εύχεται καλή επιτυχία στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ!!!

Εν όψει  διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών στις 16 Μαΐου, εύχομαι καλή επιτυχία στους φοιτητές της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. που και φέτος στα αμφιθέατρα, σε Πανεπιστήμια και ΑΤΕΙ, δίνουν τους αγώνες τους για να υπερασπιστούν αρχές και αξίες κόντρα στην απαξίωση και την αποχή. 

Ελάχιστες ώρες ύπνου, ατελείωτο τρέξιμο, ολομέλειες, κινητοποιήσεις, ενημερώσεις, κάλπες, μάζωξη και "η πουλάδα  πάντα  στο μέρος της καρδιάς" .
Η καταμέτρηση στην εκλογική αίθουσα με αγωνία, συνθήματα και περίεργα συναισθήματα  υπενθυμίζει τη δικαίωση όλων των αγώνων!!!!
Για την Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. οι εκλογές δεν είναι ο τερματισμός μιας χρονιάς αλλά η αρχή της επόμενης, είναι ιδεολογία, είναι στάση ζωής !!! 
Ο ΔΑΠΙΤΗΣ ξέρει να μάχεται, επιδιώκει να δίνει λύσεις στα προβλήματα, επικροτεί τον δημιουργικό διάλογο με σωστές και εφαρμόσιμες προτάσεις που περιλαμβάνουν τους ίδιους τους φοιτητές σε ρόλο πρωταγωνιστή. Μια φορά ΔΑΠΙΤΗΣ, για πάντα ΔΑΠΙΤΗΣ.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχηθώ από καρδιάς, καλή επιτυχία και νικηφόρα αποτελέσματα στους φοιτητές της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Φλώρινας καθώς και στους φοιτητές της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Καστοριάς που είναι και η πόλη με τις αναμνήσεις των φοιτητικών μου χρόνων.
 Με εκτίμηση, 
Ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Φλώρινας 
Πέτρος Τσακαλίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου