Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

"Πρεμιέρα" των πανελλαδικών εξετάσεων

Πρεμιέρα για τις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις σήμερα Πέμπτη στα ΕΠΑΛ. Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάζονται στο μάθημα των Νέων Ελληνικών και το Σάββατο 9 Ιουνίου στα Μαθηματικά.
Από την Τρίτη 12 Ιουνίου ξεκινούν οι
εξετάσεις στα μαθήματα ειδικότητας και η διαδικασία θα διαρκέσει έως τις 21 Ιουνίου οπότε και λήγουν οι Πανελλαδικές των αποφοίτων των Επαγγελματικών Λυκείων.
Την Παρασκευή 8 Ιουνίου αρχίζουν οι εξετάσεις στα ημερήσια και εσπερινά Γενικά Λύκεια με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.
Στις 11 Ιουνίου, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών, ενώ οι υποψήφιοι των Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής θα εξεταστούν στο μάθημα των Μαθηματικών.
Στις 13 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε ένα εκ των εξής μαθημάτων: Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών), Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).
Στη συνέχεια, στις 15 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών) ή τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).
Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν στις 19 Ιουνίου, με το μάθημα της Βιολογίας (γενικής παιδείας και προσανατολισμού).
Πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου