Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Δ.Φίστας... υπέρ φιλανθρωπικού σκοπού.




Αμύνταιο, 1 Νοεμβρίου 2010

 Αγαπητοί συνυποψήφιοι,

Για να αποδείξουμε έμπρακτα στους δημότες του διευρυμένου Δήμου Αμυνταίου, πως στόχος μας δεν είναι μόνο η προβολή εαυτών και των συνδυασμών μας, αλλά μας ενδιαφέρουν ειλικρινά τα προβλήματα του τόπου μας,  και της κοινωνίας στην οποία ζούμε, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Άλλος δρόμος – καλύτερη ζωή», μαζί με τους συνεργάτες μου, σας προτείνουμε, αντί να σπαταλήσουμε  χρήματα για την προβολή μας με αφίσες και banners στα επιλεγμένα σημεία που έχουν καθοριστεί στο Δήμο, να διαθέσει ο κάθε συνδυασμός το ποσό που  προτίθεται, υπέρ φιλανθρωπικού σκοπού που θα επιλέξουμε από κοινού.
Ο κάθε συνδυασμός άλλωστε, έχει φροντίσει για την προβολή των συμμετεχόντων, αλλά και των προγραμμάτων του, επομένως, δε θεωρώ πως αυτή η κίνηση θα στερήσει κάτι από την προεκλογική προβολή μας.  Αντιθέτως, θα συμβάλλει στη μείωση της  ρύπανσης, ενώ θα στείλει κι ένα μήνυμα αλληλεγγύης στους συμπολίτες μας.

Φιλικά,

Δημήτρης Φίστας

Y.Γ. Σας παρακαλούμε να μας γνωστοποιήστε τη θέση σας σχετικά με την πρότασή μας, μέχρι σήμερα (Δευτέρα 1/11/10) στις 21.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου