Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Διαμαρτυρία με ..τηλεδιάσκεψη στις 8μ.μ



Εκδήλωση για την κοινωνική υπεράσπιση του σιδηροδρόμου διοργανώνει σήμερα το δίκτυο ΕΠΙΒΑΤΗΣ, με τους συλλόγους φίλων του σιδηροδρόμου όλης της χώρας και την Κίνηση φίλων τρένου Φλώρινας. Η συμμετοχή από τη Φλώρινα θα γίνει με τηλεδιάσκεψη, για να μπορεί να συμμετάσχει περισσότερος κόσμος και για να τονιστεί η απομόνωση που βιώνουμε μετά την διακοπή των δρομολογίων. Οι Φίλοι του τρένου Φλώρινας θα βρίσκονται στις 8.00 το βράδυ στον ημιόροφο του κτηρίου της Νομαρχίας, που παραχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

Σύνταξη: Σοφία Ζουζέλη

1 σχόλιο:

  1. ένας φίλος απ τα παλιά....28 Φεβρουαρίου 2011 στις 1:14 π.μ.

    Σοφία αυτό να το προσλάβω ώς κοπλιμέντο η ώς ..υπονούμενο.;;;

    Είσουν και άκουσες πολλά εκτός και εάν την κοπάνησες αφότου σβήσαν τα ..φλάς.
    Καλό θα είναι όταν διεκδικούμε κάτι σάν ΦΛΩΡΙΝΑ πρωτοι και καλύτεροιοι δημοσιογράφοι να στηρίζουν παρόμοιες πρωτοβουλίες και μάλιστα με χρήση νέων τεχνολογιών που φέρνουν κοντά ανθρώπους που ευρίσκονται στο ίδιος μήκος κύματος μα είναι μακρυά και δέν έχουν την δυνατότητα να ευρίσκονται κοντά μας.
    Επιτέλους ΑΣ ΒΓΟΥΜΕ απο το καβούκι της μιζέριας και να απαι΄τήσουμε τα αυτονοητα για την Φλώρινα. Και κάτι τελευταίο..δημοσιογραφία δέν είναι ότι σου λένε οι απο πάνω ...αυτο είναι λογοκρισία και μάλιστα πεπαλαιωμένης αντίληψης του δημοσιογραφείν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή