Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Γαστρονομικές διακρίσεις για το Αμύνταιο


Ο Νίκος Κοντοσώρος και ο Θ.Πασπάλης (Ταβέρνα "Θωμάς") συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία τους στο χώρο της ελληνικής γαστρονομίας απέσπασαν και φέτος το "Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας" από το περιοδικό  “Αθηνόραμα” και τον τουριστικό οδηγό “Alpha Guide”. 

 Τα δύο εστιατόρια (μέλη της Εταιρίας Οικοτουρισμού Βιτσίου) βαθμολογήθηκαν με 14/20 βαθμούς και συμπεριλήφθηκαν στις 20 κορυφαίες κουζίνες της Ελλάδας.  Η εκδήλωση της βράβευσης έγινε την Κυριακή 20 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και παρουσιάστηκε από τον Ηλία Μαμαλάκη. 

"Κοντοσώρος" - Ξινό Νερό

"Θωμάς" - Σκλήθρο

1 σχόλιο:

  1. Η επιβραβευση του καλυτερου συνεχιζεται για τον Κοντοσωρο.
    Συωχαρητηρια και παλι Νικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή