Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Άκυρη η απόφαση του Δήμου Αμυνταίου για τα άλογα του Νυμφαίου



Σε ακύρωση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, προέβη χθες, Πέμπτη, η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας κ. Δήμητρα  Γεωργακοπούλου – Μπάστα. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ίδια η απόφαση:

«Ακυρώνουμε την αριθμ. 19/2011 απόφαση του Δ.Σ. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ, που αναφέρεται στην σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ και του Αστικού Συνεταιρισμού Γυναικών ΝΥΜΦΑΙΟΥ, για την λειτουργία του Μουσείου, του Κοινοτικού στάβλου και των αλόγων περιπάτου, για το λόγω ότι σύμφωνα με την περ. (β) της παρ. 1 του άρθρου 100 Ν. 3852/2010 οι συνεταιρισμοί μπορούν να συμμετέχουν σε προγραμματική σύμβαση που συνάπτουν φορείς της περ. (α) της παρ. 1 του ανωτέρου άρθρου ως τρίτος συμβαλλόμενος, και όχι ως κύριος συμβαλλόμενος όπως καθιστά τον Αστικό Συνεταιρισμό Γυναικών ΝΥΜΦΑΙΟΥ η αρίθμ. 19/2011 απόφαση του Δ.Σ. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.
Κατόπιν αυτού η αριθμ. 19/2011 απόφαση του Δ.Σ. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ δεν είναι νόμιμη.
Κατά της απόφασης αυτής μπορείτε να προσφύγετε εντός ενός (1) μηνός από την έκδοση ή κοινοποίηση αυτής στην Ειδική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, που εδρεύει στην Περιοχή Ζ.Ε.Π. Διοικητήριο Κοζάνη».

1 σχόλιο: