Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Παράπονα για το Κ.Ε.Π Μελίτης


"Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών στο Κ.Ε.Π του πρώην Δήμου Μελίτης συμβαίνουν κωμικοτραγικές καταστάσεις, αφού ένα έγγραφο με αριθμό
Φ68200/1766/2, 1/2/1999 ταλαιπωρεί εκατοντάδες αγρότες
που προσέρχονται για να παραλάβουν μια βεβαίωση μόνιμης κατοικίας η οποία χρειάζεται σαν δικαιολογητικό για τις επιδοτήσεις τους. Το όλο σκηνικό δεν θυμίζει ΚΕΠ αλλά αστυνομικό τμήμα ή αίθουσα δικαστηρίου αφού βλέπεις τους ταλαίπωρους αγρότες να ψάχνουν μάρτυρες για να θεωρηθεί το γνήσιο της υπογραφής και κανένας «ανευθυνουπεύθυνος» ούτε καν ο δήμαρχος δεν κάνει τίποτα για όλη αυτή την τριτοκοσμική κατάσταση. Σαν να μην φτάνει αυτό το μπαλάκι παίρνει η δημοτική αστυνομία, η οποία ξανακαλεί τους μάρτυρες να ξαναυπογράψουν, και επιτέλους την επομένη ημέρα θα ειδοποιηθούν από το ΚΕΠ για να παραλάβουν τις βεβαιώσεις".

4 σχόλια:

  1. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΠ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!!! ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ....Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΦΕΡΕ ΝΕΑ "ΔΕΔΟΜΕΝΑ" ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΠ!!!! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ...Ο ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ
    ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΠ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ,ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31/12/2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ... ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΝΤΙΚΟΤΡΥΠΑ.. ΜΕ ΤΑ ΚΕΠ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.....ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή