Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Τιμητική Βράβευση Φλωρινιωτών Συγγραφέων


Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, που έχει την έδρα του στην Θεσσαλονίκη και το Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης, διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011, το βράδυ, στην κατάμεστη αίθουσα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» του Ξενοδοχείου «ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ»  την 21η Τιμητική Βραδιά Συγγραφέων, κατά την οποία έγινε η ετήσια βράβευση
Θεσσαλονικέων συγγραφέων, καθώς και συγγραφέων από άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδα.
Με την επί 21 ολόκληρα χρόνια διοργάνωση τέτοιων τιμητικών βραδιών για συγγραφείς του Βορειοελλαδικού Χώρου, ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας αναδεικνύεται ως ο σοβαρότερος Οργανισμός, που με τόση ζέση και τόσο ενδιαφέρον προωθεί τον Πολιτισμό του Βιβλίου και των μοχθούντων να το γράψουν.
Στην φετινή τιμητική βραδιά, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στα Γράμματα και δύο Φλωρινιώτες: ο συγγραφέας και δημοσιογράφος κ. Θεόδωρος Λ. Βόσδου και η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Σοφία Ηλιάδου - Τάχου.
Την εκδήλωση άνοιξε ο δραστήριος Πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας κ. Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του Συνδέσμου εδώ και 21 χρόνια, να βραβεύει ανθρώπους, που διακρίθηκαν στα Γράμματα της Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων της Βόρειας Ελλάδας, με στόχο την προβολή συγγραφέων και του πολιτισμού της Βόρειας Ελλάδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου