Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ανυποχώρητα τα ΕΛ.ΤΑ. για το κατάστημα Βεύης

Αυτή είναι η αρνητική απαντητική επιστολή από τα ΕΛ.ΤΑ. προς το Σύλλογο Περιβάλλοντος Πολιτισμού & Ποιότητας Ζωής –Πληττομένων Βεύης:

"Απαντώντας στην 08/04-03-2011 επιστολή σας, σας πληροφορούμε τα εξής:
Η Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ (ΕΛΤΑ), σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο, είναι ο Φορέας Παροχής Καθολικών Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, σε όλη τη χώρα.
Ο ΕΛΤΑ, ο οποίος λειτουργεί σε ανταγωνιστικό περιβάλλον, σύμφωνα με τους κανόνες της οικονομίας, αναπτύσσει και υποστηρίζει το Ταχυδρομικό Δίκτυο με συγκεκριμένα κριτήρια.
Ειδικότερα, ο ΕΛΤΑ παρακολουθεί πανελλαδικά τις δημογραφικές, κοινωνικές, οικονομικές και διοικητικές αλλαγές που συντελούνται, αξιολογεί τα νέα δεδομένα και όπου απαιτείται, επαναπροσδιορίζει και επανασχεδιάζει τον τρόπο λειτουργίας του Ταχυδρομικού Δικτύου, το οποίο περιλαμβάνει τα Ταχυδρομικά Καταστήματα, τα Ταχυδρομικά Πρακτορεία, τους Αγροτικούς Διανομείς κλπ, στοχεύοντας πάντα στη βέλτιστη Ταχυδρομική εξυπηρέτηση των πολιτών.
Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και το Ταχυδρομικό Κατάστημα Βεύης του Δήμου Φλώρινας, με στόχο ο ΕΛΤΑ, ως ο Φορέας Καθολικών Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, να διασφαλίζει πάντοτε την ποιοτική εξυπηρέτηση σε όλους τους κατοίκους της περιοχής."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου