Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Την Περιφέρεια "δείχνει" ο Ι.Βοσκόπουλος



Μετά το θόρυβο και τις αντιδράσεις πολιτών και υπηρεσιακών παραγόντων για τις μετακινήσεις διαφόρων Υπηρεσιών σε κτίρια του Δήμου Φλώρινας, ο Δήμαρχος Φλώρινας
προσπαθεί να ρίξει την ευθύνη στην πλευρά του Αντιπεριφερειάρχη Δ.Ηλιάδη και του Περιφερειάρχη Γ.Δακή. Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς την αναφορά στο Δελτίο Τύπου του Δήμου ότι: "Ο Δήμαρχος Φλώρινας σε συνεχείς επικοινωνίες που είχε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας για εξεύρεση λύσης χώρων στέγασης των υπηρεσιών του Δήμου δεν υπήρξε αποτέλεσμα".
Στον ίδιο τόνο κινείται και στη συνέχεια δηλώνοντας ότι "...αυτό το καθεστώς δεν το επιδιώξαμε αλλά μας το επέβαλαν με την άρνησή τους...".


2 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ. ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΚΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΙΚΙ! ΕΤΣΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον σε άλλο πλανήτη ζεις εσύ φίλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή