Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

O άγνωστος «χορός» των SMS συνεχίζεται!



Iδιαίτερη εντύπωση προκαλεί και η δεύτερη συνεχόμενη έγκριση δαπάνης ύψους 1640 ευρώ (αυτή τη φορά) για την αποπληρωμή τελών κινητής τηλεφωνίας της υπηρεσίας SMS της πρώην Ν.Α. Φλώρινας για το διάστημα 22-12-2011 έως 21-01-2011, που αποφασίστηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Από τα οκτώ μέλη, τα τρία μόνο (Δούφλια Αγλαΐα, Μανόλης Βογιατζής και Ευάγγελος Σημανδράκος) ψήφισαν κατά, αφού δεν γνώριζαν αλλά ούτε και έλαβαν απαντήσεις από τον αντιπρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Βασίλη Πάτρα -σε επίμονα ερωτήματά τους- για τη σκοπιμότητα των συγκεκριμένων sms. 
«Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό και ο αντιπρόεδρος αδυνατεί να μας δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση για το που ακριβώς χρησιμοποιήθηκαν τα SMS», δηλώνει στο kozan.gr ένα από τα μέλη της επιτροπής που καταψήφισε τη συγκεκριμένη δαπάνη.
Nα υπενθυμίσουμε ότι αντίστοιχη δαπάνη για την αποπληρωμή τελών κινητής τηλεφωνίας της υπηρεσίας SMS της πρώην Ν.Α. Φλώρινας για το διάστημα 22-11-2010 έως 21-12-2010 ποσού 4095 ευρώ είχε εγκρίνει και στις 16/04 η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, χωρίς όμως και τότε να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις περί της σκοπιμότητας των SMS.
Την ίδια στιγμή που τα sms πέφτουν βροχή,πληροφορούμαστε ότι ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Παναγιώτης Πλακεντάς και οι αντιπεριφεριάρχες στερούνται σταθερής τηλεφωνίας.
Πηγή: kozan.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου