Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Χ.Ναούμ, Ν.Σαμαράς, Κ.Γεωργακόπουλος για τη μετεγκατάσταση της Πρόνοιας


Με ιδιαίτερη λύπη πληροφορηθήκαμε ότι η υπηρεσία της κοινωνικής πρόνοιας του δήμου Φλώρινας θα στεγαστεί στο δημοτικό διαμέρισμα Κάτω Κλεινών, λόγω έλλειψης χώρου στη πόλη της Φλώρινας.
Είναι αδιανόητο μια υπηρεσία που έχει κύριο αντικείμενο τις συναλλαγές με ευπαθείς ομάδες να  λειτουργεί μακριά από την έδρα του  δήμου, δημιουργώντας έτσι τεράστια προβλήματα στην επικοινωνία των πολιτών. Οι δημόσιοι χώροι υπάρχουν για να εξυπηρετούν τις ανάγκες των πολιτών και όχι τις ματαιοδοξίες κάποιων αιρετών και των «συμβούλων» των. Η περιφερειακή ενότητα Φλώρινας και ο δήμος Φλώρινας οφείλουν να συνεργάζονται προς όφελος των πολιτών αξιοποιώντας όλες τις υποδομές και δομές. Ο δεύτερος όροφος της περιφερειακής ενότητας καθώς και άλλοι χώροι θα ήταν πιο χρήσιμοι αν φιλοξενούσαν λειτουργικές ανάγκες των υπηρεσιών και  όχι τις δημόσιες σχέσεις των αιρετών. Εμείς ως μείζον αντιπολίτευση δηλώνουμε ότι δεν επιθυμούμε κανένα γραφείο (το οποίο έπρεπε να μας είχε παραχωρηθεί εδώ και καιρό, όπως έχει γίνει σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της χώρας)  μέχρι να ξεπεραστεί το τεχνητό ζήτημα της  «στενότητας» των γραφείων, καλώντας ταυτόχρονα και τους φιλοξενούμενους του δεύτερου ορόφου να κάνουν το ίδιο.
Οι περιφερειακοί σύμβουλοι
Ναούμ Χρήστος
Σαμαράς Νίκος
 Γεωργακόπουλος Κώστας 
           

1 σχόλιο:

  1. ο ποιητής πρέπει να γνωρίζει πως τις θέσεις και τα γραφεία δεν τις δίνει ούτε ο περιφερειάρχης ούτε ο αντιπεριφερειάρχης, αλλά ο λαός με τη ψήφο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή