Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Κάποιος να τον φυλάει



Α, υπουργέ μου, εγώ θα τσιμπήσω. Δεν αντέχω, θα μπω στον πειρασμό, το ομολογώ, και θα ρωτήσω: πείτε μου ειλικρινά, που έχετε αφήσει την προστασία σας;;; Μήνες τώρα τολμώ να πω, ακροβατείτε πάνω σε τεντωμένο σκοινί!!!
Είστε ένα βήμα πριν σας ταυτίσω με τους μπαχαλάκηδες και τον Αλέξη τον
Τσίπρα  (στην λέξη Τσίπρα βάλτε και Αλαβάνο και Μητρόπουλο, ταιριάζουν το ίδιο) από τη μια, και τους άλλους τους συνομωσιολόγους, από την άλλη, που χρεώνουν στο Ραγκούση προσωπικά το «αγανακτισμένο» κρασάρισμα των δικτύων κινητής τηλεφωνίας και ίντερνετ χτες στο Σύνταγμα. Ναι, είναι τόσο αστείοι αυτοί!
Εκτός πια και αν μου υποσχεθείτε πως είστε τόσο «αγανακτισμένος» και πρόκειται περί αμέριστης συμπαράστασης. Αν είναι έτσι, δεν τους γράφετε και μια διακήρυξη των παιδιών, να χουν να πορεύονται. Γιατί αυτοί βγήκαν να συναντήσουν την αγανάκτηση, μα οι περισσότεροι άφησαν τις απόψεις και τις ιδέες τους στο σπίτι! Άσε που πρέπει να αποδείξουν πως την έχουν πιο μεγάλη από τους Ισπανούς. Την αγανάκτηση λέω…
Είναι και η πένα στη μέση! Μη μένει και τόσο μονάχη και σκουριάσει…
Σοβαρά τώρα, γιατί τέτοιο αντικυβερνητικό μένος και γιατί τώρα; Ένα χρόνο τώρα τρέχει το μνημόνιο με τους «επαχθείς» του όρους (το οποίο παρεμπιπτόντως υπερψηφίσατε)
Θέλω να πω, είναι άλλο να εξεγείρεται ο ανυποψίαστος πολίτης στις καταγγελίες του Αντιπροέδρου και άλλο να βγάζεις εσύ την ουρά σου απέξω από το «φαγοπότι». Του Παγκάλου λέω, μην πάει ο νους σου στο κακό…
Επανέρχομαι λοιπόν μετά την λίγη κυβερνητική προπαγάνδα, ας μου επιτραπεί η φράση (μεταξύ μας υπουργέ μου, τώρα που το σκέφτομαι, σεις δεν έπρεπε να κάνετε αυτήν τη δουλειά;;; Με την καλή έννοια…)
Και ας υποθέσουμε, λέω τώρα εγώ, πως κανείς ΔΕ σας προστατεύει, πείτε μου έστω ΠΟΙΟΣ σας κατευθύνει;;;
Βέβαια υπάρχουν και οι κακεντρεχείς, που λεν κακοήθειες! Πως πλήττεις λέει και μη έχοντας ρόλο, μας «πετάς στη μούρη ένα ξεροκόκαλο» να 'χουμε και μεις τροφή, μέχρι την επόμενη φορά που θα προβείς σε δηλώσεις, συνέντευξη τύπου, τέτοια. Αυτοί να ξέρεις σε ζηλεύουν, στο λέω εγώ.
Αν πάλι τίποτα από τα παραπάνω ΔΕ συμβαίνει, και η στάση σας είναι μια αγνή και ειλικρινής «μεταμέλεια», μια έκφραση συμπαράστασης στον ελληνικό λαό και κρίνετε πως με αυτή σας τη στάση συνδράμετε στην προσπάθεια για τη σωτηρία της χώρας, τότε πολύ λυπάμαι (για σας) μα θα πρέπει να ΚΑΤΑψηφίσετε το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής.
Γιατί αν ΔΕΝ το κάνετε θα δικαιώσετε αυτούς πιο πάνω, που σας ζηλεύουν. Και εμείς αυτό δεν το θέλουμε. Γιατί εκτός που σας ζηλεύουν, λένε  και άλλα λόγια. Και ξέρετε αυτοί αρχίζουν και ξυπνάνε. Είναι εξαιρετική στιγμή να σώσετε ό,τι απέμεινε. Όχι για σας, για τη φουκαριάρα την αυλή σας, που επιδίδεται σε επαναστατική γυμναστική τον τελευταίο καιρό και ΔΕΝ της ταιριάζει καθόλου με το χαρακτήρα που 'χει…
Α, αν πάλι όλα συμβούν ανάποδα από τις περιγραφές μου και τελικά το ΥΠΕΡψηφίσετε το μεσοπρόθεσμο, θέλω μια προσωπική χάρη, αν δε σας κάνει κόπο: σας παρακαλώ, μη μας …"κόψετε ξανά την ανάσα", γιατί δεν είστε δα και ο Richard Gere :) 


με όλο το θάρρος
τάνια Ιω. γραμματικού

15 σχόλια:

  1. Τι εγινε Τάνια? σας την χαλαει την σούπα ο κ. Υπουργός? Προσδιόρισε σε παρακαλώ τις θέσεις σου για να καταλαβαίνουμε κι εμείς τι γίνεται. Μου δίνεις την εντύπωση οτι αντιγράφεις, ως προς τις τοποθετήσεις σου, τον Καρατζαφέρη. Τέτοια αίσθηση εισέπραξα από αυτό που διάβασα.
    Και με όλο το θάρρος, και ο Ριτσαρντ Γκίρ στην ιδια βιολογική κατάσταση ειναι, εκτος αν εχεις να τον δεις απο το dirty dancing. (Βρώμικο το ένα βρώμικο και το αλλο, η ανατριχίλα ιδια όμως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΚΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ26 Μαΐου 2011 στις 11:55 μ.μ.

    είχατε δέν είχατε πάλι τον φίλο μου τον Γιώργο Καρατζαφέρη μπλέξατε στα ...ενδοοικογενειακά σας . Συνεχίστε παρακαλώ μας .... ανεβάζετε τα ποσοστά και σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ελλάδα καίγεται κι εσείς λύνετε τις εσωκομματικές σας διαφορές...
    (η μεγαλύτερη απόδειξη ότι οι Πασόκοι έχετε εμποτιστεί με την καθεστωτική νοοτροπία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τάνια γραμματικού27 Μαΐου 2011 στις 2:04 μ.μ.

    ο Χριστός 11.34!!! Αν υποψιαστώ πως οι τοποθετήσεις μου έστω θυμίζουν Καρατζαφέρη, σταματώ εδω και για πάντα. Δεν ξαναγράφω τίποτα, στο λόγο μου! Αλήθεια σε ποιο σημείο λες;
    Προσωπικά ναι, ο Υπουργός με χαλάει. Όχι μας, ΜΕ χαλάει. Προσπάθησα όσο μπορούσα να διασκεδάσω τον εμπαιγμό που υφίσταμαι από τον τρόπο που διαχειρίζεται την εκπροσώπιση μου. Τι δεν καταλαβαίνεις;
    Δεν είμαστε στην ίδια πλευρά. Αν νιώθει "αγανακτησμένος" έχει άλλη βάρδια στο Σύνταγμα, απογευματινή ;)))

    Btw, o ...dirty dancing πέθανε :(((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Tόσα καραγκιοζιλίκια μέσα σε ένα κείμενο δεν λέει ούτε ο Άδωνις όχι ο Καρατζαφέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγγνώμη το preety woman ηθελα να πω. Το κατάλαβες αλλά ήθελες την τελευταια λέξη ε? γατάκι.....είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απάντηση στην Τάνια Γραμματικού στο:Δεν ξαναγράφω τίποτα, στο λόγο μου! Μη τυχόν και το κάνεις αυτό...μη μας το κάνεις...γιατί εμείς με τι θα γελάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποιος να τη δέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στον 1:52 και 1:54 (που μάλλον είναι ο ίδιος). Όσο και αν κλάψετε δε σας λυπόμαστε, ορφανά λιανόπαιδα θα μείνετε.. και ο παππούς Γιώργος θα παριστάνει τον αγανακτισμένο και θα σας κάνει τέτοιες χοντρές πλάκες με κείμενα και συνεντεύξεις για γέλια και για κλάματα.. Φιλάκια συντροφάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλόδοξη χωριατοπούλα(Τάνια Γραμματικού), εγώ προσωπικά σε πάω με 1000 γιατί δεν πιστεύω ότι παίρνεις ληγμένα!!!Πιστεύω ότι είσαι από τη φύση σου για δέσιμο, γνήσια χωρίς χημικά πρόσθετα,πυροβολημένη από κούνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τανια για βουλευτης τωρα!!!! Να βάλει στη θέση τους τους Λιανηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χα χα χα χα χα!!!!Ο Τσούλης πέθανε!Τώρα θα στηρίζουμε Τάνια!!!!Χα χα χα χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Φλώρινας, έκανε δηλώσεις σε τοπική εφήμερίδα της πόλης μας ότι εγκαταλείπει τον πολιτικό στίβο μετά απο είκοσι και πλέον χρόνια γιατί τώρα κατάλαβε ότι το σύστημα δεν τραβάει, τώρα κατάλαβε ότι η Φλώρινά μας έχει ξεγυμνωθεί και απαξιωθεί απο όλους και απο όλα.
    Δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια μόνο παρών,τίποτα περισσότερο.
    Εύχομαι να μην ξεχάσει ποτέ την Πρέσπα και τα Πρέσπεια, όπως δήλωσε και ο ίδιος!!!! (οτι δεν θα ξεχάσει ποτέ)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τάνια την μια ηταν ο Βούγιας, τώρα είναι το δευτερο σου χτυπημα... Πρόσεξε γιατί θα κατηγορηθείς και εσύ πως πας να πηδήξεις από το καραβάκι. Και είναι άδικο γιατί ξέρω πως είσαι και προεδρικιά οπότε θα μείνεις μέχρι το τέλος. Εσύ και ο Τζέφρυ ο καπετάνιος να διασώσετε την χώρα, την βουλή σας τον κοινοβουλευτισμό σας και την Δημοκρατία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τάνια Γραμματικού7 Ιουνίου 2011 στις 10:25 μ.μ.

    Δεν είμαι εγώ το ...ποντίκι στην προκειμένη Ευάγγελε, μην μπερδευεσαι ;)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή