Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Στην Πρέσπα ο Κ.Σκανδαλίδης


Στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Πρεσπών, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκανδαλίδης, ανακοίνωσε την έναρξη του έργου της στάγδην άρδευσης, το οποίο περιλαμβάνει την υλοποίηση της εγκεκριμένης μελέτης της άρδευσης 16.320 στεμμάτων της λεκάνης των Πρεσπών.
Σύμφωνα με τον κ.Σκανδαλίδη «το κράτος έρχεται κοντά στον πολίτη… Εδώ θα χτίσουμε μια καλύτερη ζωή… Από την επίσκεψη του Δημάρχου στο γραφείο μου, συνειδητοποίησα την αξία που έχει το έργο για την  περιοχή και με εντολή μου, ξεκίνησαν άμεσα οι διαδικασίες ένταξής του στο πρόγραμμα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ.  Σύμφωνα με τις υπηρεσίες του Υπουργείου, το έργο  θα στοιχίσει 10 εκατ. ευρώ».
Είχε προηγηθεί ο χαιρετισμός – καλωσόρισμα του Δημάρχου Πρεσπών Βασιλείου Τσέπα, ο οποίος στην τοποθέτησή του, χαρακτήρισε το έργο καθαρά περιβαλλοντικό, το οποίο θα αποτελέσει εφαλτήριο για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και, παράλληλα με την ήπια τουριστική ανάπτυξη, θα δώσει νέες προοπτικές στους νέους.
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής τόνισε πως, «…είναι βούληση της Περιφερειακής Διοίκησης να αναβαθμίσει την περιοχή, ιδίως στον αγροτικό τομέα. Η Πρέσπα είναι η κατεξοχήν περιοχή των Βαλκανίων όπου αναπτύσσεται η αλληλεγγύη, η συνεργασία, η πολυπολιτισμικότητα. Είναι η Πρέσπα των ανοιχτών οριζόντων, της ειρήνης και της συνεργασίας».
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Στ. Κωνσταντινίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Δ.Ηλιάδης, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας Ι.Αντωνιάδης και Π. Χαρούμενος, οι Δήμαρχοι Φλώρινας Ι.Βοσκόπουλος και Αμυνταίου Μ.Ιωσηφίδης, εκπρόσωποι των Μ.Κ.Ο. που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και δημοτικοί σύμβουλοι των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

3 σχόλια:

  1. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφου εχει τον πατερα της και τον συζυγο συνεχεια στο γραφειο της και ''δινουν'' εντολες, ετσι αχρηστοι ειναι οι αντιδημαρχοι...χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KALA TO PIO ANOSTO ASTEIO!!!!
    EDW ANTI NA PEITE PWS SE TOSO MIKRO XRONIKO DIASTHMA, O NEOS DHMARXOS, ME THN VOITHIA TWN SYNERGATWN TOY, ALLA KAI TOY PERIFEREIAKOY SYMBOULOU XRHSTOU NAOUM, KATAFERE NA FEREI TON YPOURGO GEWRGIAS STHN PRESPA KAI NA LYSEI ENA SOVAROTATO ZHTHMA THS PERIOXHS!,POU... APO THN MIA MERIA THA VELTIWSEI KATHORISTIKA THN APODOSH TWN ARDEVOMENWN EKTASEWN OI OPOIES APOTI AKOUSA SXEDON THA DIPLASIASTOUN, APO THN ALLH THA SYMBALEI STHN DIATHRHSH TOU ETHNIKOU DRYMOU!!! ESEIS SXOLIAZETE THN GRAMMATEA TOU DHMARXOU!!!! POSH MIZERIA MPOREI NA KOUVALATE?
    EAN EINAI DE TOSO IKANH,OSO LETE, MPRAVO THS ALLA KAI MPRAVO STON TSELIGA POU THN EPELEKSE!
    EMEIS STHN FLWRINA TI KANOUME ME TOUS ANIKANOUS!!! EKLEGMENOUS KAI MH! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή