Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Το στίγμα του αποστάτη


Το μήνυμα δυσαρέσκειας των πολιτών διαχέεται παντού. Υπάρχει έντονος προβληματισμός για την αποστασία. Διερωτάται η κοινωνία, πώς; το έκανε! ΠΑΤΙ δεν έκανε τα ίδια με το ΦΛΩΡΙΔΗ ΚΑΙ ΝΑΣΙΩΚΑ. Ο Νομός μας, ανήκει στο Λαό του, όπως και η έδρα και όχι στους υφαρπάξαντες. Αυτό είναι, ανέντιμο. 

Είπε ψέματα πολλά με τα οποία τρέφονταν, έκανε το παν για να διατηρηθεί στην εξουσία γιατί μόνο αυτό τον ενδιέφερε δεν τα κατάφερε και έτσι αποστάτησε. 
Κυνήγησε τους πάντες και τα πάντα, ιδιαίτερα τα ιστορικά στελέχη προκειμένου να εδραιωθεί χωρίς να εκτιμήσει κατ' ελάχιστον την προσφορά τους και την ιστορία τους και αφού, πούλησε ακόμη και τους ευεργέτες του, με χαμαιλεοντισμούς και μεταβάλλων συνεχώς, προσωπείον και ιδέας εξ' ιδιοτελών υπολογισμών, κατάφερε να επιβιώσει και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει, πάντα πολιτικά μιλάμε, και να διαγράψει εν μια Νυκτί απαξάπαντες τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και να μας θυμίσει το 1965. 
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ; Διότι δεν υπουργοποιήθηκε. 
Πέρασε στα αζήτητα, μετετράπη σε ΣΤΟΚ και έτσι το προϊόν, δεν πουλιέται. Για κοίτα, κάτι, ιδεολόγους της δεκάρας, πρόσκαιρους, σαλτιμπάγκους και παροδικούς ελέω ειδικών συνθηκών, Αφού αγαπούσε τόσο πολύ τον τόπο και ήθελε να σώσει το Νομό μας, γιατί δεν ήρθε το 1985; και ήρθε το 1989! Διαφεύγει της προσοχής μας; Περίμενε να συγγενέψει με τον Παπανδρέου, ΠΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ. 
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ του ΠΑΣΟΚ, τον μέμφεται, τον κατηγορεί για ιδιοποίηση του κόμματος και της οργάνωσης η οποία περί άλλα τυρβάζει, γι' αυτό πρέπει να διοριστεί ΟΕΣ, πολύ περισσότερο μετά την αποστασία, για να ανασυγκροτηθεί και να αναδιοργανωθεί και να αποκαταστήσει το κύρος του ΠΑΣΟΚ που επλήγη. Το κόμμα και η οργάνωση του, ανήκει στον Ελληνικό ΛΑΟ, και δεν δουλεύει σε καμμιά περίπτωση προς όφελος των επιβητόρων της εξουσίας που επέδειξαν όλα αυτό τα χρόνια αλαζονική συμπεριφορά και ζημίωσαν αφάνταστα, με την στρεβλή αναπτυξιακή τους πορεία, την πατρίδα και το Λαό της. 
Όμως, κινήματα και ανατροπές, δεν κυοφορούνται με τη μέθοδο του σωλήνα,, πιστοποιούνται και επιβεβαιώνονται, ως και επιβραβεύονται, μόνο από την προσωπική στάση και πορεία μέσα στο κόμμα και την κοινωνία. Έτσι, από την πρώτη στιγμή που εμφανίσθηκε, ως ουρανοκατέβατος, χαρακτηρίσθηκε, σαν η πιο κραυγαλέα και μοναδική περίπτωση: ΑΝΤΙΠΑΣΟΚΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ. ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΕΚΑΝΕ, όπως ήθελε σφύριζε. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗ διαχείριση του: Δυστυχώς πτωχεύσαμε. ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ, προσωπική, ανεύθυνη και με μπόλικο ναρκισσισμό πολιτική, ιδού που μας  οδήγησε. 
Η ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ, ΔΕΝ ΓΟΗΤΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ δεν πείθει άλλα, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, δεν εκπέμπει ελπίδα και προσδοκία. Αυτοί, οι διασκεδαστές και αχθοφόροι, που έκτιζαν την καριέρα τους, κάνοντας, τους «σπουδαίους» κατόρθωσαν με μπόλικη παραπληροφόρηση, συκοφαντίες και διαβολές, να εξοντώσουν πολιτικά, ουκ ολίγα, κάνα εικοσαριά ιστορικά στελέχη προκειμένου να πετύχουν «αξιοκρατικά» τον σκοπό τους, κάνοντας μαζί και άλλες βρωμοδουλειές και θελήματα κατάφεραν να καταστούν ζημιογόνοι, και βλαπτικοί στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. 
ΠΕΤΥΧΑΝ δε, να ικανοποιήσουν το ΕΓΩ τους με την ανεξαρτητοποίηση και να τους εξοβελίσει το πολιτικό σύστημα. 
Αποτέλεσμα, τα πρόσωπα αυτών, που κυνικά, μισαλλόδοξα, σαδιστικά και μνησίκακα, ειρωνευόντουσαν και ενέπαιζαν έναν ολόκληρο Λαό, στραπατσαρίστηκαν, απομακρύνθηκαν και εξαφανίσθηκαν. 
Τώρα όλοι το βλέπουν και καταλαβαίνουν το γιατί; το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά αποστασία.
ΠΑΝΝΗΣ ΣΤΑΪΟΣ 
Οδοντίατρος 
(π. Δήμαρχος Αμυνταίου)

1 σχόλιο:

  1. πτοχωρα ΓΙΑΝΗ , ΜΕ ΤΙς ΕΥΛΟΓΙΕς ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ μπορει να γινεις και βουλευτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή