Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Λεφτά υπήρχαν στην πρώην Νομαρχία!!!


Τις προηγούμενες μέρες η Florine@ έφερε στο φως της δημοσιότητας τα κονδύλια που χρησιμοποίησε τόσο η πρώην Ν.Α. Φλώρινας (τακτικός προϋπολογισμός 2010), όσο και η ΑΝ.ΦΛΩ. (Τοπικός Πόρος) για διοργάνωση συνεδρίων, εκθέσεων, ημερίδων κ.λπ.

Επειδή όμως, οι 920.561,05 € της ΑΝ.ΦΛΩ (http://florineanews.blogspot.com/2011/06/blog-post_9003.html) και οι 878.469,57 € του τακτικού προϋπολογισμού της Ν.Α. μόνο για το 2010 (http://florineanews.blogspot.com/2011/06/blog-post_3929.html) φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετές, η πρώην Νομαρχία Φλώρινας αποφάσισε να ενισχύσει τις ίδιες δράσεις με άλλες 629.438,95 €, μέσω του Πόρου αυτήν τη φορά, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:


Και επειδή όπως φαίνεται λεφτά υπήρχαν, για διάφορες άλλες δράσεις διέθεσε τα παρακάτω ποσά:



17 σχόλια:

  1. Μέχρι τώρα ξέραμε ότι ο Βοσκόπουλος είναι κακός, αλλά τώρα μόλις διαπιστώνουμε ποιο είναι το μεγαλύτερο έγκλημά του, και σας ευχαριστούμε που είστε τόσο αποκαλυπτικοί: αυτός φταίει που ο Γιωργάκης ούρλιαζε "λεφτά υπάρχουν". Τα λεφτά του Βοσκόπουλου που υπήρχαν είχε υπόψη του ο φοβερός πρωθυπουργός μας και τα έκανε σημαία του προεκλογικού του αγώνα...
    Τώρα ξέρεις: τα λεφτά υπήρχαν, αλλά τα έφαγε η δεξιά. ΠΑΣΟΚ δαγκωτό λοιπόν, κι ας πουλήσει και τους τάφους των γονιών μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. - Το ΠΑΣΟΚ πουλάει τη χώρα,
    - επιστρατεύει ΜΑΤ και κουκουλοφόρους σε αρμονική συνεργασία εναντίον του ελληνικού λαού,
    - ο αντιπρόεδρός του απειλεί ότι τα βγάλει τα τανκς στους δρόμους (κι ας προσπαθούν να τα κουκουλώσουν τώρα -η ανακοίνωση του ίδιου του υπουργού Άμυνα αλλά και του αρχηγού ΓΓΕΘΑ τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα),
    - τα κρατικά ΜΜΕ μας βγάζουν τον Όλι Ρεν να απειλεί με άμεσες πτωχεύσεις (σα να ήμασταν τριτοκοσμική μπανανία: ο "πολιτισμένος" ευρωπαίος, ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΒΟΥΛΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ, προσπαθεί με απειλές και μπαμπούλες να συνετίσει τους ...ιθαγενείς)

    και σεις
    ΕΧΕΤΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ στο Βοσκόπουλο.

    Ή πάσχετε από μονομανία ή δεν μπορείτε να ιεραρχήσετε τα θέματα ως προς τη σπουδαιότητά τους ή συμμετέχετε στην προσπάθεια παραπλάνησης των Ελλήνων...

    (την άλλη φορά να κάνετε πρώτο θέμα το πραγματικό σκάνδαλο Βοσκόπουλου: αφήνει ατάιστο το καναρίνι του όταν φεύγει διακοπές. Τόσο βάρβαρος δεξιός είναι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ....για το καναρίνι του δεν ξέρω, φίλε, αλλά εσένα για πολύ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ σε βλέπω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο ιδιοκτήτης του καναρινιού29 Ιουνίου 2011 στις 2:06 μ.μ.

    τώρα έμαθα τα κακά μαντάτα....φέρε πίσω και το καναρίνι, κουφάλα ΔΔΔΔεξιέ!! άκου εκεί δεν το ταίζεις....όλα στα έφαγε η ΑΛΛΗ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο ιδιοκτήτης του καναρινιού...ΣΕ ΑΠΌΓΝΩΣΗ29 Ιουνίου 2011 στις 2:26 μ.μ.

    ΈΝΑ ΚΟΝΔΥΛΙΆΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΡΙΝΆΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο ιδιοκτήτης του καναρινιού (πάρε με για σύμβουλο)29 Ιουνίου 2011 στις 2:36 μ.μ.

    Σου λέω και τον τρόπο ρε ¨Αχρηστε!!...ΑΚΟΥ και γράφε:
    ΑΞΟΝΑΣ:1.2.3.4.(2-1)/44...(βάλε και από μόνος σου)
    ΜΕΤΡΟ:1.1.2.2 (τα τρία μου..μην τα βάλεις!!)
    ΔΡΑΣΗ: Μελέτη για τη συμβολή των καναρινιών και λοιπών ωδικών πτηνών στην οικοτουριστική ανάπτυξη του Σακουλέβα (οι Λίμνες τέλειωσαν...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τρελοπόντιε, για το Γιωργάκη θα μας πεις τίποτε ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις; Μήπως εσύ είσαι μπουκωμένος (όπως τόσα πασόκια εδώ και δεκαετίες;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ, είστε τόσο εξοικειωμένοι με το βόλεμα, που καταπίνετε τις ροχάλες του Πάγκαλου και δε βγάζτε μιλιά.

    Καθεστωτικοί πρακτορίσκοι, είστε για γέλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο ιδιοκτήτης του καναρινιού..(το καναρίνι ΣΟΥ χρειάζεται βοήθεια)29 Ιουνίου 2011 στις 2:50 μ.μ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΩ(πάτησα enter απ΄την τσατίλα για το πεινασμένο το καναρινάκι μου)

    ΥΠΟΕΡΓΟ:ΤΑ ΩΔΙΚΑ ΠΤΗΝΑ(παπαγαλάκια κ.λπ)εντάσσονται στις ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ(ξέρεις εσύ)
    ΦΑΣΗ 1: ΔΕΞΙΑ ΟΧΘΗ ΣΑΚΟΥΛΕΒΑ(ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ..έτσι δεν είναι bate??) ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΧΘΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΟΥΜΕ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ(Θα σου πει ο Κοντός που τα ξέρει...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (μαζί με τη Ντόρα την Έλσα κλπ)
    ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    αλλά η συνείδηση πολλών πήγε διακοπές

    (αλλίμονο στα παιδιά μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ & ΣΙΑ
    ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    αλλά δε θα κοιμούνται ήσυχοι

    (νύχτα θα φύγετε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Κ.Λ.Π ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 100% ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ! ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ . ΚΡΙΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟΠΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο εισαγγελέας φλώρινας πού είναι ???????????????????? όλη η Φλώρινα έχει γίνει άνω κάτω με την επιδρομή βοσκόπουλου στο δημόσιο χρήμα και ούτε φωνή ούτε ακρόαση...κυριολεκτικη επιδρομη εγινε στο δημόσιο χρήμα και ο εισαγγελέας ΑΦΑΝΤΟΣ..ΜΈΧΡΙ ΠΟΤΕ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριοι είστε ανακόλουθοι. Τώρα πιάσατε και τα πουλιά. Άκου ατάιστο το καναρίνι! Ασχοληθείτε με κάτι καλύτερο. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ' ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο ιδιοκτήτης του καναρινιού....(έχω και viagra....)30 Ιουνίου 2011 στις 4:29 μ.μ.

    κάντε τάμα για τα πουλιά σας...π.χ.να μην ξανακάνει μελέτη ο Αχρηστος (π.χ λέμε).. η να μη ξαναβγεί κρυφό ραντεβού με την ΕΤΣΙ(π.χ ξαναλέμε)..η τουλάχιστον κάντε ένα ευχέλαιο αλλά όχι με τον Κοκκινοτρίχη...άντε να σας δω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τσιου τσίου μιάου μιάμου κάνουν οι "γάτες" της Φλώρινας για το θέμα ώστε να "κουκουλώσουν" τα ακουκούλωτα!!! ...άφθονα έρεαν το δημόσιο χρήμα τα τσίπουρα και οι .....σαμπάνιες σε συνέδρια εκθέσεις ταξίδια τουριστικής προβολής ..οι μόνοι τουρίστες που ήρθαν στην φλώρινα ήταν οι κινέζοι οι οποίοι καλοπιάστηκαν εμπορικά κλείνουν τα φλωρινιώτικα εμπορικά , τα λίντ τα ντία πληθύναν και...κάτι μελαμψοί που πουλάν στον πεζόδρομο παράνομα κινητά ξύλινα πολύχρωμα μπιχλιμπίδια..πράγματι "έπιασαν" τόπο τα λεφτα..όλοι σχεδόν οι φλωρινιώτες έγιναν περιζήτητοι πελάτες των σκοπίων...΄και οι "γάτες σάν τα μοσχάρια ομοθυμαδών κελαιδούσαν .."τσίου τσίου τσίου μιάου μιάου..φλωροι ΜΑΟΥ ΜΑΟΥ όνειρα γλυκά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή