Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Απών ο Γ.Λιάνης από τη ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο



ΑΠΩΝ ήταν και από τη σημερινή ψηφοφορία για το  Μεσοπρόθεσμο, ο Ανεξάρτητος βουλευτής Φλώρινας Γ. Λιάνης

20 σχόλια:

  1. Φουλ στην ανεξαρτησία. Ίσα-ίσα που με την απουσία κατέβασε το μέτρο για την έγκριση του μεσοπρόθεσμου (=εξυπηρέτησε τελικά το ΠΑΣΟΚ).

    Έπρεπε να μείνει και να καταψηφίσει, κάνοντας το χρέος του απέναντι στους Έλληνες, που η κυβέρνηση πετάει στα σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που ήτανε η Υπουργάρα ρε παιδιά??? αγόραζε πάμπερς??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ...ΚΑΙ Ο ΛΙΑΝΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

    ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΥΤΟ-ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ (ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η είδηση της ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή Γιώργου Λιάνη σχολιάστηκε αρνητικά από πολλά στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ., έναν όμως βουλευτή τον έβγαλε από τα ρούχα του.

    Ο πρώην δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας και βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Λάμπρος Μίχος, μόλις πήρε την επιστολή Λιάνη στα χέρια του, φούντωσε τόσο πολύ, που τα παράτησε όλα κι ήρθε στη Βουλή. Και ενώπιον τριάντα συναδέλφων του έσουρε τα εξ αμάξης στον πρώην σύντροφό του στο κόμμα, Γιώργο Λιάνη.

    «Να απολογηθώ εγώ ως νέος βουλευτής για αυτά που έκαναν τριάντα χρόνια οι κύριοι αυτοί; Ο Γιώργος Λιάνης (ο ξάδελφος της Δήμητρας) δεν ήταν ένας εξ αυτών που κυβέρνησαν τα προηγούμενα χρόνια; Τώρα καλεί εμένα να ζητήσω εγώ για λογαριασμό συγγνώμη; Να απολογηθώ εγώ για τον εν λόγω κύριο;» είπε ο Λάμπρος Μίχος.

    «Ο κύριος Λιάνης κερδίζει και εγκαταλείπει την παρτίδα. Αλλά, όταν κερδίζεις, δεν σηκώνεσαι να φύγεις γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων σου τους συμπαίκτες σου. Κάθεσαι να τελειώσει η παρτίδα και μετά σηκώνεσαι. Έτσι κάνουν οι παίκτες» συνέχισε να λέει ο βουλευτής.

    «Εγώ έδωσα τριάντα εκατομμύρια δραχμές για τεντζερέδια κα τα υπόλοιπα σκεύη για να φτιάξει το σπίτι της μια Ολυμπιονίκης; Άντε μην ανοίξω κι άλλο το στόμα μου και γίνω πιο κακός!» κατέληξε ο βραχύσωμος αλλά σκληρός βουλευτής Β’ Αθήνας του ΠΑ.ΣΟ.Κ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΩ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ? Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΣΕ ΟΛΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΡΙΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ. ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΣΩΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ <>.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε λίγο θα τον δούμε στους αγανακτισμένους! Δεν είχε ούτε καν το θάρρος της γνώμης. Ούτε ναι, ούτε όχι. Πολιτική κότα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στη Φλώρινα ήταν το πουλάκι.
    δεν θα τον δείτε όμως, γιατι κινείται με προφυλάξεις. Μάλιστα τα γιαούρτια που του έχουν έτοιμα οι πασόκοι έχουν ξυνίσει πλέον και θα του αρέσουν ακόμα πιο πολύ

    ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα έπαιζε ζάρια με τον Οικονομέα (αυτόν ντε του MEGA), τον Μουρουσούλη κ.ά., στο "Μικρή Βουλή", σιγά μη χολοσκάσει ο Λιάνης για το μεσοπρόθεσμο και ο,τι άλλο! Θ' αφήσει το πάθος του για ασήμαντα γεγονότα? Μπα δεν υπάρχει περίπτωση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σε 5.12 μπράβο!! τέτοιο ξεβράκωμα αξίζει στην υπουργάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΑΧΑΧΑ ΒΓΑΛΤΕ ΧΟΛΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. OΥΤΕ ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. όταν ήταν στα πάνω του γλίφατε αλλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αλλά αλλά και τρισαλά...είσαστε για μασσαλά..και για να μασάς καλλλλλλά... εκεί στο κάτω μαχαλά..αύριο θα σου πω πολλά....άλλα κακά και άλλα καλλλά ...και άντα γειάααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. απεδειχθη ηποιοτητα του ανδρος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απίθανο Λιανικό επιχείρημα: κάποτε γλύφατε ..... Εσείς ποθυ είστε αιώνια πληρωμένοι υπηρέτες του δεν νρέπεστε? Δεν είναι όλοι σαν τα μούτρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΓΑΠΗΤΕ Κ. ΛΙΑΝΗ / ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ


    ΒΓΕΣ ΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ. ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ: ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣ, ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΛΠ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΣΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΚΛΑΣΕΣ ΜΑΛΛΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.

    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ. ΘΑ ΣΕ ΞΕΤΥΛΙΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΤΥΛΙΞΕΙ ΜΕ ΓΙΑΥΟΥΡΤΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μας κούρασε ο θείος γιώργος.

    ας το πάρουμε απόφαση ότι θα έχουμε μη-βουλευτη τα επόμενα 2 χρόνια.

    μακάρι μάλιστα να υπάρχουν και άλλοι σημαντικοί νόμοι στη βουλή για να έρχεται στην Φλώρινα να πάρει κρυπτόμενοσ καθαρό αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λάμπρος Μίχος, βουλευτής Β' Αθήνας του ΠΑΣΟΚ, ασκώντας κριτική στην ανεξαρτητοποίηση του Λιάνη: «Εγώ έδωσα τριάντα εκατομμύρια δραχμές για τεντζερέδια κα τα υπόλοιπα σκεύη για να φτιάξει το σπίτι της μια Ολυμπιονίκης; Άντε μην ανοίξω κι άλλο το στόμα μου και γίνω πιο κακός!» Διερωτάται κάθε "αφελής" πολίτης: Τόσο ακριβά τεντζερέδια αγόρασε ο σοσιαλίστρια Ολυμπιονίκης; Πάλι καλά που δεν πήρε για σπίτι της το κλειστό γυμναστήριο που κτίστηκε στο όνομά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Vassilios Michail όταν το καράβι βουλιάζει πρωτοι φευγουν οι ποντικοι . ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή