Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 33χρονος αστυνομικός

Ελεύθερος αφέθηκε πριν από λίγο και με την επιβολή περιοριστικών όρων
(χρηματική εγγύηση 20.000 € και  παρουσία κάθε 1η και 15η εκάστου μηνός στο αστυνομικό τμήμα) ο 33χρονος αστυνομικός που συνελήφθη την προηγούμενη Πέμπτη στη Φλώρινα, με υλικό παιδικής πορνογραφίας. 

7 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΚΑΞΕΣ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ. ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΚΑΚΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ. Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΚΑΙ Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΠΙΕΣΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΧΑΡΑ.........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΞΕΡΩ...ΤΟ ΠΟΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.ΑΥΤΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΡΝΟ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!! ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΑΠΛΑ ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ;;!!! ΚΥΡ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΝΕΤΑ;;; 'Η ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ;;;;ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ, ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΡΟΠΗ.......ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ "ΧΑΛΑΣΑΝ" ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΖΩΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ???????????? ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ? 8:50 ΤΟ ΑΝΤΕΓΡΑΠΣΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
    "Όσο και να σκεφτεί, κάποτε θα απολογηθεί. Ισως στη δικαιοσύνη ίσως στο στενό του περιβάλλον, ίσως στο εθνόσημο που δεν τίμησε, ίσως να καταφέρει να απολογηθεί και στις ψυχούλες που αναγκάστηκαν να βιώσουν τον απόλυτο βασανισμό για να αποκτήσουν κάποιοι χρήματα ή να καλύψουν άλλες ματαιοδοξίες τους και να ικανοποιήσουν τα βρωμερά, σιχαμένα ένστικτα τους.
    Η χειρότερη πράξη και από την πράξη για την οποία κατηγορείται είναι ότι έγινε ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα των ανθρωποειδών, που συντηρούν τον κανόνα της προσφοράς και της ζήτησης. Εξίσου κακό και ανήθικο είναι ότι ο κρίκος αυτός είναι εκτός συναγωνισμού, καμουφλαρισμένος καλά, εντός των τειχών.
    Αλλοίμονο, από που να προστατευτεί κάποιος, και που να στραφεί για σιγουριά;;; Άσε θα ρωτήσουμε κάποιον που επιβίωσε από μια τέτοια κόλαση να μας πει.
    Κρίμα..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΕΙΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΕΣ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Προβατά. Κύριε συνήγορε.
    Όλοι γνωρίζουμε ότι άλλο είναι το «τεκμήριο της αθωότητας» και άλλο η αθώωση. Προκαλεί και τη συνείδησή μας αλλά και υποψίες η σπουδή σας να πείσετε το κοινό για την βεβαία αθώωση του πελάτου σας. Κατανοούμε ότι στόχος σας είναι η δημιουργία εντυπώσεων με σκοπό, κατά το διάστημα διεξαγωγής της δίκης η κοινή γνώμη να είναι όσο γίνεται λιγότερο εχθρικά διακείμενη απέναντι στον πελάτη σας, ώστε οι δικαστές να αισθάνονται λιγότερη πίεση και να έχουν έτσι περισσότερα ηθικά περιθώρια, ώστε να αντιμετωπίσουν τον πελάτη σας πιο «φιλικά».
    Όμως, ο πελάτης σας παραπέμπεται για κακούργημα. Μέχρι σήμερα είναι άγνωστη τόσο η έδρα του κακουργιοδικείου, όσο και η σύνθεσή του. Πως μπορείτε να μιλάτε με τόση βεβαιότητα για κλείσιμο του φακέλου με την αθώωση του πελάτου σας; Τι υπονοείτε; Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείτε; Μήπως πρέπει να διορθώσετε τη δήλωσή σας;
    Σε ότι αφορά τα λοιπά χαρακτηριστικά που αποδίδετε στον πελάτη σας, ας μας επιτραπούν κάποια σχόλια. Για την εργατικότητά του ουδείς αμφιβάλει. Τόσες ώρες καθημερινής αναζήτησης εμπορεύματος στο διαδίκτυο, επιφέρουν στον «εργαζόμενο» έντονη κόπωση και τον καθιστούν λιγότερο προσεκτικό. Για το ήθος του και την εντιμότητά του πολύ θα επιθυμούσαμε όλοι να συμφωνήσουμε, αλλά ο ίδιος δε μας διευκολύνει καθόλου. Τέλος, οι αρχές στις οποίες βάσισε και βασίζει τη ζωή του μέχρι σήμερα, είναι σίγουρο ότι δε συμπίπτουν με τις δικές μας, επομένως αδυνατούμε να τις κατανοήσουμε.
    Πάντως, σας προτείνω να αποφεύγετε στο μέλλον να προκαλείτε την κοινή γνώμη με τέτοιες δηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή