Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Στο μικροσκόπιο ελεγκτών η ΑΝ.ΦΛΩ και η πρώην Ν.Α.Φλώρινας

Επιθεωρητές-Ελεγκτές της Δημόσιας Διοίκησης βρίσκονται, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της Florine@, από προχθές στα γραφεία της ΑΝ.ΦΛΩ στη Φλώρινα.
Στα πλαίσια προκαταρκτικής εξέτασης που έχει διατάξει η Εισαγγελία Φλώρινας, οι επιθεωρητές "ξεσκονίζουν" τον Τοπικό Πόρο και ελέγχουν στοιχεία για διάφορα άλλα προγράμματα που υλοποίησε η ΑΝ.ΦΛΩ μόνη της ή σε συνεργασία με την πρώην Ν.Α. Φλώρινας. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, η συγκεκριμένη έρευνα αφορά διαφορετικές υποθέσεις, από αυτές που προέκυψαν κατά την ακροαματική διαδικασία στη δίκη της εφημερίδας "ΚΡΟΥΑ-ΚΡΟΥΑ"

8 σχόλια:

  1. όρεξη να'χουν και θα βρούν σίγουρα πολλά "θέματα".. Τι θα κάνουν με αυτά ειναι το μεγάλο ερώτημα.. Για να δούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΚΆΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΞΕΨΑΧΝΊΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΦΛΩ απο συστασεως της και ελέγξουν τα εισοδήματα και τα ακίνητα των προέδρων και συμβούλων θα βρουν πολλά λαβράκια. θα το κάνουν όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερώτηση: Αν οι επιθεωρητές - ελεγκτές δεν βρούνε τελικά τίποτε, εμείς μπορούμε να κάνουμε αγωγές εις βάρος τους για παράβαση καθήκοντος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαμός στο ίσιωμα. Ποιον να πρωτοψάξεις εκεί πάνω...;

    Που να ψάξουν δηλαδή και Νομαρχία (τέως), έως και υπαλλήλους αυτής.

    Το έλα να δεις. Κρίμα που δεν θα γίνει τίποτα βέβαια.

    Φαντάζομαι δεν είναι ανθρώπινο να βλέπουν, παιδιά, συγγενείς και φίλοι, τα πάρτι που έκαναν οι γονείς τους ως υπάλληλοι σε αυτή την υπηρεσία.

    Έχει και τίμιο κόσμο, δεν λέω, αλλά με τα κουτοπόνηρα μυαλά που υπήρχαν εκεί επάνω, με την ευλογία του Αλή Μπαμπά πάντα,οι ελάχιστοι χάνονται.

    Ας μείνει η απογοήτευση σε εμάς και η "κακιούλα" (γιατί γράφουμε αυτά εδώ), στους συγγενείς όλων αυτών που έτρωγαν τα εσώψυχα του κοσμάκη τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. hokus pokus γράψτε και δυο λόγια παραπάνω να καταλάβουμε τι λέτε ακριβώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟΝ Hocus Pocus
    Έλα και θα το πιστέψουμε! Θα κάνουμε αγωγή στους επιθεωρητές, σαν αυτές τις αγωγές που κάναμε τόσα χρόνια σε όλους για όσα γνωρίζαμε και κάναμε πως δεν καταλαβαίναμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κρίμα που δεν θα γίνει τίποτα! Δηλαδή μέχρι τώρα τι έχει γίνει; Τίποτα; Τότε γιατί το συζητάμε;
    Ή μήπως δεν θα γίνει τίποτα επειδή θα εξακολουθούμε να συγκαλύπτουμε τα λαμόγια με την ψήφο μας;
    Μέχρι σήμερα βρέθηκε τουλάχιστον μία, και αυτή γυναίκα και κατήγγειλε την δημόσια διοίκηση! Κάθησε και στο σκαμνί! Η δικαιοσύνη ανταποκρίθηκε στις καταγγελίες της και ζήτησε την συνδρομή των Επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης. Δηλαδή τι έπρεπε και τι πρέπει να γίνει; Τώρα μας έπιασε ο πόνος; Πιστεύω πως με αυτά που ζούμε τον τελευταίο καιρό, πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι πως το απόστημα θα σπάσει! Αρκεί να αντέξει η καταγγέλουσα ως το τέλος! Υποχρέωση όλων μας είναι να κάνουμε και εμείς το ίδιο και ότι γνωρίζουμε να το καταγγέλουμε. Ο τολμών νικά! Αλιώς, και με θεωρίες, θα είμαστε μία από τα ίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η "μοιραια γυναικα"....Σιγα θα μας παρουν τα δακρυα μπρε!!!! Ρωτήστε και τους παλαιότερους και θα σας πουν τι σημαίνει Ντ...ς. Έχετε ακούστα το κατα "Ντ...ς" Ευαγγέλιο? Μήπως, λέω μήπως κάποιος πρεπει να ψάξει απο ποιούς πήρε δουλειές, πόσα τους πήρε και τι περιλάμβανε η συμφωνία? Το "απυρόβλητο" περιλαμβάνεται στα τιμολόγια και αν ναι σε τι κατηγορία ΦΠΑ εμπίμπτει?
    Ο "απατημένος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή